Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjhkll

Do jakiego typu urody pasują pomarańczowe włosy?

Polecane posty

Gość hgjhkll

Chodzi mi o taki najbardziej intensywny odcień rudego. Bo jestem blada, mam piegi, piwne oczy, więc wydawało mi się, że pasowałby mi taki kolor ale koleżanki stwierdziły, że na pewno będę źle wyglądać. :P Ale i tak mam w planach się przekonać...

Gość ula kraków
pokaż odcień na foto

Gość hgjhkll
ale ja właśnie chciałam taki :)

Gość seszczesna
ja sobie kiedys takie zrobiłam, robiły wielkie wrażenie na facetach jeden w pracy aż go sparaliżowało z zachwytu, stanął przy mnie i patrzyl, mówił że szałowe zrobiłam u fryzjera, było profesjonalnie, a nie jakos po domowemu miałam taki odcień i do tego jeszcze błyszczały ale teraz mam inne ,jestem szatynką tamten kolor szybko znikał i bladł, trudne do utrzymania, a przxecież nie będę farbowac często

Gość hgjhkll
Ja i tak farbuję często, więc utrzymanie takich włosów przez jakiś czas nie będzie problemem a i tak na długo takiego koloru nie planuję, bo często zmieniam :P No własnie mojemu facetowi się takie podobają. :) W dodatku ostatnio mam kolory takie bardziej stonowane i fajnie byłoby zaszaleć :) Ale przyznaję, że trochę martwi mnie opinia koleżanek :P

A mnie się wydaje, że przy jasnej karnacji efekt może być przesadzony. Zbyt intensywny kolor podkreśli tylko twoją bladość.