Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

wezwalam na sonsiadow policje domysa sie ze to ja??

Polecane posty

sluchajcie wczoraj moji sonsiedzi urzondzili sobje kolejnom libacje akocholowo, ale wczoraj jusz przeszedli sami siebie tance, krzyki spiewy ras obudzili mnie o 23 drugiras o 24 a trzeci ras o 1 i mysle sobje dosc koniec amen ilez to mozna mysle se zadzwonie na policje zastrzeglam se numer zeby byc inkognito zeby niewiedzieli to i dzwonie zglaszam a policja pyta sie pod jakim numerem dodam ze sonsiady na demno ja udalam ze nie wjem powiedzialam ze gdzies na gorze a oni pod jaki numer majo dzwonic zebym im domofon otwarla a ja ze mi niedziala a klatka rosperta to se wejdo szybko sie za bunkrowalam drzi na klucz swiatla pogasilam rolet zaslonilam zeby nie bylo ze to ja policja ich uciszyla i wszystko ok tylko oni chiba domyslo sie ze to ja bo kto jak nie ktos z dolu bo nat nimi nikt nie mnieszka jjest szansa ze nie domyslo sie ze to ja, a co robic jak sie przyczepjo

ja jestem ugodowa ale wczoraj to na prawde szufid malo na lep mmi nie spad spiewali az chrypy dostawali darli tancowali ja nie musze tego chyba znosic

Gość ZcZX
przechujowy jest ten projekt, skończyłaś się 🖐️ wypierdalaj 🖐️

co zrobic jak sie do mnie przyplujo no co dodam ze ja cienzko pracuje nie to co oni

Gość gfueueu
Pokaż cycki szmato :)

ludzie to chistoria z zycja pomoszcie nie zwracajcie uwagi na literowki mam troche dysplazje i klawjatura mi sie psuje

Gość przedstawie wam 2 typy kur
uwielbiam jagienke

Gość Jcjcj jdjdj
Ja zadzwonilam na sasiada. Wlasnie wyszedl z pierdla i zrobil mega impreze. On byl pewien ze to sasiadka z dolu:-) oczywiscie przyznalam mu sie ze to ja. Zly byl na mnie strasznie, nie spodziewal sie tego po mnie. Trudno! Nie balam sie bo wiem ze ma do mnie potworna slabosc:-) od wtedy mowi do mnie konfidentka:-))

Gość morgardo dryff monst
Ja się mogę zagłębić w twoją pochwę :classic_cool: