Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipkokk

Dlaczego wTV nie ma nic ciekawego?

Polecane posty

Gość lipkokk

Pamiętam moje dzieciństwo lata 90 ,mjalam tylko może 6 kanałów w TV i cale dnie bym tylko oglądała, dla dzieci młodzieży było wtedy tyle ciekawych programów czarodziejka z księżyca itp. w muzyce było dużo ciekawych rzeczy. fajne teleturnieje, pamiętam ze i w gazetach ciekawsze artykuły pisali, te lata były takie pełne nadziei ze przyszłość będzie lepsza A teraz mogę jej wogole nie oglądać nic nie ma ciekawego seriale które się ciągną ponad 10 lat powtórki na Polsatach to rodzina zastępcza już leci chyba 7 razy dziennie ktoś to wogole ogłada? ( mi się wydaje ze oni to puszczają w TV po to żeby leciało a i tak tego nikt nie ogłada) muzyki tez właściwie dobrej nie ma wydaje mi się ze lepsze teledyski SA z lat 90 właśnie wogole duzo ludzi mowi mi ze nie ogada wcale telewizora A to wszystko wydaje mi się ze po atakach właściwie po nie ma nic ciekawego w mediach według mnie jak trwa kryzys to on już trwa już ponad 10 lat

Gość Huszuu
no masz racje kiedyś na święta za darmo puszczali hbo i się oglądało cały dzień a teraz mam w tv 3 kanały hbo i inne filmowe i gówno jest nic ciekawego ale może dlatego że to się wszystko przeżarło jak jerry springer show jak się wszystkie możliwości obejrzało typu matka z córką to już się tym rzyga wszystko nudne jest :(

Gość xxvictorxx
mozesz poszukac seriali z przeszlosci na necie a muzyka w radiu leci fajna zobacz na radio zlote przeboje albo radioam na falach srednich choc zalezy co lubisz moze strafi sie cos dla ciebie a jak nie to mozesz se muze z yt puscic albo z innych stron

Gość xxvictorxx
mozesz sie jeszcze zaopatrzyc w telewizje stelitarna(cyfrowy polsat cyfra+)albo dekoder do naziemnej tv cyfrowej

Gość lokugggf
ja bardzo chetnie wracam do muzyki, filmow,seriali, nawet artykuly z gazet z przed 11 wrzesnia wg. mnie sa lepsze wole je niz te dzisiejsze niewiem wogóle co sie dzieje teraz na tym swiecie wiadomosci w tv sa takie denerujace

Gość lokugggf
ja bardzo chetnie wracam do muzyki, filmow,seriali, nawet artykuly z gazet z przed 11 wrzesnia wg. mnie sa lepsze wole je niz te dzisiejsze niewiem wogóle co sie dzieje teraz na tym swiecie wiadomosci w tv sa takie denerujace

Gość henk1
Kup satelitę i problem rozwiązany i nowy telewizor na internet a braknie ci czasu aby to wszystko pooglądać.

Gość lokugggf
ja bardzo chetnie wracam do muzyki filmów seriali nawet gazet z przed 11 wrzesnia wg mnie sa lepsze niz dzisiejsze nie wiem wogole co sie dzieje na tym swiecie teraz wiadomosci w tv sa takie denerwujace