Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waseliada

Co sądzicie o tym mieszkaniu? 45m2 i 3 pokoje

Polecane posty

Gość mam 61 metrow
i trzy pokoje.Mieszkanie gdzie sa skosy optycznie jest jeszcze mniejsze a ten pokoj jeden ma 8 metrow to jak lazienka :D Łazienka tez do remontu bo tragedia

Gość lsleke
jamam 54 metry i dwa pokoje :( co sądze o tym mieszkaniu? lazienka i kuchnia brzydkie albo brzydko sfotografowane, nie przepadam za aneksami kuchennymi

Gość ejective
Za tą cenę? Nigdy w życiu!

za małe jak na 3 pokojowe to po pierwsze, po drugie skosy jeszcze pomniejszą te pokoje, po trzecie wg. mnie mieszkanie z aneksem to już totalna porażka.

Gość mnjha
Ja wynajmuję teraz mieszkanie o takiej powierzchni i powiem jedno -ciasno! Brakuje mi przestrzeni.Osobiście wolałabym dwa większe pokoje.Trudno umeblowac takie klitki.

Gość udhg3e2
a powiedzcie mi, jak mam pokoj 22 metry kw. to daloby podzielic? ja przyznam wole klitki, wole wiecej małych pokoi niz jeden duzy, a mam 2 pokojowe mieszkanko, drugi pokoj ma jakies 14m... wiec pomyslalam,żeby zrobić "salonik" w tym 14m a ten wiekszy podzielic na dwie sypialnie, nie mam talentu do urzadzania wnetrz i ten wiekszy pokoj jest "pustawy" :O

W Warszawie za tę cenę kupiłabyś pokój jeden. Na 45 metrach zmieścić 3 pokoje, duża sztuka. W dodatku nie ma zdjęć.

Gość chatoeka od lat
fajnie tanie dla pary z dzieckiem ok na poczatek co sie czepiacie?

Myśmy kiedyś mieszkali w 3 pokojowym mieszkaniu, które miało 43m2 i jeden pokój miał jakieś 6m2 i dało się przeżyć. Zmieściło się łóżko, biurko, szafa. :P

Gość stylish29
srednie to mieszkanie. rozlozenie pomieszczen ok ale przez te skosy bedzie trudno umeblowac. potarguj sie troche aby zeszli 30tys i bedziesz miala na meble na zamowienie (w takim mieszkaniu trudno wstawic gotowce:)

Gość Gefhkjbg
Malutkie!

Gość sggsgsgdg
To mieszkanie jest wartę max 160 tys, nie wiem co te pyrusy się tak cenią... najgorsze miejsce do życia w poslce :D

Gość chatoeka od lat
jakie drogie??? dla mnie tanie w wawie za 45 m salon aneks i sypalnia dalam 370tys wiec dla mie malo zalezy gdzie i co komu