Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria432142354252564466

Nowe przepisy egzaminacyjne prawko jazdy

Polecane posty

Siema. Mam takie pytanie odnośnie nowych przepisów egzaminacyjnych na prawo jazdy kategorii B. Sytuacja wygląda tak, że w 2012 trzy razy podchodziłam do egzaminu państwowego, niestety nie zdałam. I normalnie musiała bym dokupić pakiet 5 godzin oraz zdać egzamin wewnętrzny w szkółce by podejść do następnego egzaminu państwowego. Jednak podobno w myśl nowych przepisów ten 5 godzinny kurs doszkalający został zniesiony. To prawda?

Gość magda878333
nie, nie został zniesiony. Trzeba dokupić, zresztą jak 3 razy nie zdałas, a zdawałas w tamtym roku to dziwie się ze sama nie chcesz sobie pocwiczyc przed egzaminem

Nie mam na to pieniędzy, ledwo na egzaminy kasę kołowałam.

Gość magda878333
no wiadomo, takie zycie wtym kraju,ale niestety takie są przepisy

Dzwoniłam teraz do instruktora który jest znajomym mojej mamy i powiedział że ten kurs doształcający został podobno zniesiony ;p Najlepiej będzie jak zadzwonię w poniedziałek do WORDU i zapytam.

Cytuję z innego forum: "Po 19. stycznia nie bedziesz musiala juz przymusowo dokupywac 5 godzin po 3 niezdanych egzaminach. Poczekaj kilka dni, wejdzie w zycie nowa ustawa i mozesz isc sie zapisac na egzamin bez dodatkowych jazd, aczkolwiek polecam pojezdzic jeszcze troche - zawsze to kolejne doswiadczenie."

I inny: " Re: Trzeci niezdany egzamin i co dalej?IP: *.astornet.eu Gość: LT91 14.01.13, 15:23 Odpowiedz PO 18. STYCZNIA 2013 ROKU - nie potrzeba robić kursów doszkalających, tego już nie ma. Teraz idziesz i się zapisujesz ile razy chcesz !!!!

Gość enedueona
tak, został zniesiony, pracuje w osk:)

No to super :) Dzięki z info, wiele to dla mnie znaczy. W domu się nie przelewa i są to dla mnie duże pieniądze.

Gość xcvscdgds
Cieszymy się razem z tobą, ja zdałem za 4 razem może tobie też się uda.:classic_cool: