Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forma artystycznego przekazu

Szukam dziewoi z Krakowa. Na dobre i na złe...

Polecane posty

Wymagania: -lojalność -oddanie -ułańska fantazja - wiek 26-35 - umiejętność lepienia pierogów będzie dodatkowy atutem ‏ Zapewniam: -zabebzpieczenie finansowe -pełne oddanie -wsparcie we wszystkich aspektach Ja: -33 wiosny -wykształcenie wyższe -188 cm - łeb czrny jak smoła - ( z wyglądu ładniejszy od diabła ) - nieokiełznana fantazja ( przy mnie nie można się nudzić ) Zainteresowania: Wspinaczka, strzelectwo, podróże, opera, samochody ‏ proszę pisać na: klaudyna14101@wp.pl ‏ pora zakotwiczyć...

Gość jhkjljkl
taaaak, ten mail klaudyna wygląda zachęcająco :D

wygląda tak jak wygląda... ten adres stworzyłem tylko i wyłącznie na potrzeby tego forum... ...pod zupełnie inny temat, ale tak już został i całkiem sprawnie funkcjonuje... prywatnego nie podam ze względów oczywistych

Gość odwaga godna podziwu...
pisałeś to na trzeźwo?

Gość sdsdsdsdsdsd
:)

Gość odwaga godna podziwu...
myślisz, że ktokolwiek odpisze? oprócz krakowskiej trufelki oczywiście? :classic_cool:

No proszę, nasz forumowy mentor jest tylko 6 lat starszy ode mnie :D Czuję się, jakbyśmy stracili ojca :classic_cool:

nie wiem... trufla już tutaj nie pisze... ( zresztą po widzeniu nie była skora do kontunuacji znajomości ) - inne priorytety? ‏ otwieram nowy rozdział w moim życiu... nie chcę płynąć sam, bo razem lepiej i łatwiej mam potencjał pozwalający na realizację wszelkich pomysłów. szukam kobiety oddanej, chcącej budować lepsze jutro razem można więcej i efektywniej forma takiego anonsu jest lepsza od typowych portali zapoznawczych elastyczność i zdolności adaptacyjne pozwalają lepiej dobrać partnera, a ogólny dostęp pozwala nawiązać niezbędny kontakt, a w konsekwencji weryfikację partnera....

lat mi nie ubywa... wyszalałem się i wyświechtałem po wszelkich możliwych miejscach... ...pora powiedzieć -"DOSYĆ"...(...) wiek jest ziomeczku wyznacznikiem biologicznym... i jedynie jako taki , oraz jako tak powinien byś traktowany... ...co w oczywisty sposób nie wpływa na myslenie w jego szerszym rozumieniu...

Gość HMS..SDSD...Petard
znowu nie widzę wypowiedzi. zróbta cioś z tym forum, bo tak się nie da egzystaować

Gość fdsfdsfds
Zamierzasz zniknąć z forum, jeśli poszukiwania zakończą się sukcesem? Bo nie wiem, czy zacząć Ci robić czarny PR...

Gość fdsfdsfds
I tak nie udałoby mi się zrobić lepszej antyreklamy niż ty sam sobie robisz. Luz :D🖐️

antyrekalmy? nie jestem produktem - "panienko" - to po pirewsze - po drugie: ....reklama jest dżwignią handlu, a oficjany handel ludźmi zakończył się definitywnie w Angoli - dawno temu.. nie podpinaj mnie pod wyimaginowane mądrości, bo ani w tym sensu, ani logiki....

wszystko doskonale rozumiem. ale... że i Ciebie wzięło? :classic_cool: no proszę, proszę jaka to natura człowieka zmienną bywa :D

Gość ania2423231
od razu widać, że konkretny z ciebie chłop zupełnie jak pewien Andrzej... "mam etat i mogę zapewnić ci byt" :classic_cool: dopisz jeszcze konkretnie czego oczekujesz dziwki, klaczy rozpłodowej, mamusi ?

krakowskie kobiety to dość niezdecydowane stworzenia, wiec nie liczyłabym na Twoim miejscu na lawinę w ciągu najblizszych minut.. ;)