Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawodówki polskie

Co myślicie o kobietach po zawodówce ?

Polecane posty

Gość zawodówki polskie

Głównie fryzjerki - mało ambitne?

Gość nyyynn
Zdecydowanie tak, na kochanke ok, ale na zone chcialbym cos wiecej

Gość kiełbasiara
nie stać ich na kiełbasę za 30zł/kg :(

Gość dmospfpods
ja bym tam chcial taką, zawsze ładnie ostrzyżone, ubrane i zadbane

Eee nie w sobote wieczorem taki temat;) Zaloz w tygodniu, fryzjerki sa teraz w klubach i na miescie ogolnie:)

moja koleżanka też po zawodówce, ma salon fryzjerski i nieźle się dorobiła. Kulturą, ogładą i słownictwem też nie odstaje od pani magister. Ogólnie, dziewyczyna ma klasę i dotego jest bardzo atrakcyjna. Ale być może to jest wyjątek.

Gość fghjk
i te fryzjerki często lepiej sobie radzą w życiu niż magistry socjologii, zarządzania czy turystyki

Mam koleżankę , która jest fryzjerką. Pracuje w salonie , ze względu na składki a oprócz tego ma codziennie jakieś "fuchy". Jest ładna , zadbana , ma ładny samochód. Stać ją na wczasy za granicą. Sądzę , że dobry zawód nie jest zły.

Gość fikuu pykuu
to samo co o facetach po zawodowce 🖐️

Gość Franklin87
to samo co o tych pośredniej tylko kobieta po studiach mnie interesuje inaczej to wstyd przedstawić rodzinie!!!

Fryzjerka to jest akurat jeden z tych sensowniejszych i praktyczniejszych zawodow, jesli chodzi o kobiety po zawodowkach, a jesli jeszcze rzeczywiscie to lubi i zaczyna bawic sie w jakies stylizacje itd, to moze sporo osiagnac i daleko zajsc:)

Franklin szanuje Twoje zdanie jak najbardziej. Ale powiedz mi , co jeśli Twoja kobieta po studiach nie ma pracy a taka zwyczajna fryzjerka po zawodówce dobrze zarabia i ma stałą pracę? Z ciekawości.

Gość hiu ho
że są zaradne i mają prace a koleżanki po studiach zarejestrowane w up .

Gość teraz
Teraz zaczyna brakować wykwalifikowanych ludzi z konkretnymi zawodami, bo wszyscy robią studia

Gość fryzjerom zazdrościcie nieroby
po studiach nawet wody nie potrafia zagotować :D jestem pośrednia , w mojej rodzinie fryzjerka , która może sie tylko poszczycić sukcesami :) nie jednemu szczęka by opadła , fałszywi inteligenci którzy sie tu wymądrzają do piet jej nie dorastają :) finansowo lepiej radzi sobie niż 5 takich jak wy

Gość powiem tak tuku autorze
hee niejeden po zawodóce zatrudnia mądrą '' ekipę po studiach :DDD

Gość teraz
wstyd to jest kraść i z dupy spaść

Gość afsfasfas
Ja uczyłam w zawodówce fryzjerki. Wszystkie, ale to wszystkie przyszły z gimnazjum ze średnią 4,5... Zdolne, ładne, często córki fryzjerów. Interesują się modą głównie. Jeżeli chodzi o mniej zdolne to wybierały zawody cukiernika, sprzedawcy. Bardzo zdolne laski:>

Za dużo jest fryzjerek i manicurzystek,wcale dobrze nie zarabiają a i opinie mają kurewek ,tak jak ktoś pisał dzisiaj ich tu nie ma bo "TAŃCZĄ DLA KOGOŚ" Nie wszystkie ale tak przeważnie jest niestety :p

Gość zawodówki polskie
muj stary ciupa mojego pena a w dopie kolejny kut ,spierdalać wy huuje wole facetów niz baby

"fryzjerom zazdrościcie nieroby" dokładnie tak jak piszesz. Niestety, często fryzjerka zarabia więcej niż mamisynek , któremu tatulo opłacił studia. Trzeba to przyjąć do wiadomości. Takie są realia. Choć to przykre, że wykształceni ludzie po studiach nie mają pracy. Może by tak kurs na fryzjera? :D

Gość Wiekowy
A co myślicie o tych, bez różnicy płci po studiach w remizach, garażach itp.obiektach?Ci dopiero są na poziomie bo skończyli zaoczne studia.Nie wszyscy muszą być adwokatami,lekarzami czy księżmi.Większość musi zapieprzać fizycznie i tym ludziom należy się ogromny szacunek.ten kto zadał to pytanie to musi mieć cieniutko pod sufitem.

Gość HJHBVHJHBVHJKL
TAK JAK NAPISANO WYŻEJ !!! TO JEST ŚWIATA PRAWDA! NIERBÓSTWO PO STUDIACH PROSI SIE O PRACE U TYCH PO ZAWODÓWKACZH KTÓRZY MYŚLĄ GŁOWĄ A NIE NOSEM

Gość a ksiadz niby kim
HAHAHA ksieżmi !! a to księdza post... dlaczego porównujesz siebie do lekarz czy adwokata ????????????chłopie !!

Gość a ksiadz niby kim
ksiadz to człek który nie pracuje , któremu dają. 8 /h tygodniowo to jest praca??

Rozmawiajmy szczerze i nie tylko o pracy tych po zawodówce i nie tylko o biednych fryzjerkach może i idzie im w pracy mają na opłaty i chleb ok nie ingerujmy ale pomówmy o kulturze,wiedzy takich osób,,,dno totalne...miałam styczność z takimi i porażka! nawet ironii nie zrozumiały okropne...............:(

Gość ewa z wroclawia67888ja ma zak
ja jestem i nie po zawodowce a po tech fryzjerskim:) mam mature i ide na studia:) zaklad mamu ssiebie na posesji, wiec za czynsz nie place i smiesz amnie kolezanki magisterka bez zawodu co os may na kawe bieze i mieszka w pokoju z rodzenstwem

Gość jknkmnmklmnmkl,l;l.,
jakaś fryzjerka chyba kopneła gogusia w duuppęę

Gość zabłsnął i zmienia nicki polak
autorze kimkolwiek jesteś , niech wreszcei dotrze do twojego pustego polskiego globusa to ,że dzisiaj każdy kto uczył sie w zawodówce jest już po liceum :D kazdy tuk !!!