Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga19ta

Czy facet z 180 zainteresuje się mała kobieta 148 ale..

Polecane posty

Gość aga19ta

za to przyjemna dla oka, mila uśmiechnięta dozącą do lepszego jutra :P facet przystojny, również dozący do lepszego jutra - razem studiujemy

Gość karzelka
Jak lubi liliputy, to tak. Powodzenia :)

Gość pani zofia
przy takim IQ to się dogadacie niewątpliwie;)

Gość aga19ta
Nie jestem aż taka niska, nie dałabyś mi nawet tego 148, wydaje się wyższa

Gość aga19ta
Świetny żart, poważnie

Gość 423432432432
148 masz??? To współczuję.... ja mam 152, 5 i mnie dobija mój wzrost

Gość aga19ta
Trochę smutne że wzrostem jestem równa dziewczynom z podstawówki, i sam fakt że nie osiągnęłam nawet tego metr 50, no ale cóż mogę na to poradzić

Gość 423432432432
jak jesteś młoda i uzbierałabyś nieco kasy to warto sie zoperowac jakąś metoda, chocby ilizarowem, w Pozananiu robią to tanio... chyba że ci to kompletnie nie przeszkadza. Ale w to nie wierzę. Sama nie znosze mojego wzrostu, z pracą tez sa problemy

Gość RaZR
Byłem raz na randce z taką jedną co miała 152. Na pierwszą założyła obcasy to nawet nie zwrócilem uwagi ale na drugą na płasko to była niska ale bym ją zaakceptował gdyby nie to że dała mi kosza.

Gość aga19ta
Pewnie że mi to przeszkadza, ale na żadne operacje się nie pisze, przeboleje. Dlaczego masz problemy w pracy z powodu wzrostu?

148 to faktycznie jesteś malutka :) A jesteś jakiej budowy?? a i czy masz powodzenie??

Gość aga19ta
sylwetka normalna, kobieca, klepsydra. Mała jak już malutka nie jestem. powodzenie mam, ale bardziej ciągnie mnie do wyższych facetów a lecą na mnie ci trochę niżsi :P

no nic nie poradzisz ;P a ile byś chciała mieć wzrostu??

Gość aga19ta
Jak byłam mała marzyłam o karierze modelki, trochę nie wyszlo :D 170 to by było coś, ale nie w tym życiu niestety

Gość 423432432432
Pewnie że mi to przeszkadza, ale na żadne operacje się nie pisze, przeboleje. Dlaczego masz problemy w pracy z powodu wzrostu? bo ludzie uwazają generalnie osoby niskie za gorsze, mniej przydatne, mniej intelgentne. Wiem, że zaraz zaprotestujesz, ale czytałam rózne badania na ten temat, i niestety to prawda. To są takie pozostalosci z epoki kamienia lupanego, kiedy osoba większa była lepsza, bo silniejsza, i łatiwje jej było si ę obronic przed zwierzeciem. ja słaba nie jestem, ale ludzie tak myslą, i np. odmówiono mi pracy przy dziecku niepelnosrpawnym, bo moge nie dac rady fizycznie- akurat bzdura, gdzieś tam indziej- że nie sięgnę, jako agent ubezpieczeniowy - odpada, hostessa- odpada, sekretarka- odpada, policjatnka- odpada, instruktor nauki jazy nawet musi miec 160, podobnie stewardessa, itp

Gość fhkjl
ja jestem trochę wyższa, bo mam całe 155cm wzrostu ale mój facet ma 183 i lubi takie kurduple :)