Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia21 w rozterce...

Co ja mam robić :(( Przerwa w związku (rozmowa na gg z chłopakiem kto doradzi??

Polecane posty

Pisałam tu już kiedyś ale nasze sprawy sie pokomplikowały , pisalam że jestem z chłopakiem juz dłuzszy czas ale mu nie ufam bo mnie zdradził emocjonalnie rok i jestem dziewica , nasza rozmowa z wczoraj co mam o tym myśleć ?? Ja Problem w tym ze ja czasem lubie z toba popisac na gg niz ci wszystko mowic a ty wolisz caly czas rozmowe 22:29 Bo sa takie rzeczy ze wole napisac niz powiedziec itp rrrr to sie musisz przemoc 22:30 Ja Zreszta boje sie czasem twoich rekacji bo patrzysz na mnie jak spod wilka i temu jak ostatnio np w samochodzie cos ci powiedzialam nie pamietam co to bylo chcialam ci dac buzi na koniec to niee bo wielce obrazony 22:30 rrrr obrazony przez to co ty zrobilas 22:31 Ja Poprostu masz taki wyraz twarzy jakbys mnie chcial zjesc i ja sie boje ci cos nawet czasem powiedziec bo sie obrazisz albo cos , szybko wypadas z równowagi i wtedy tyle to wlasnie o to chodzi 22:31 A co ja takiego zrobilam :>?:p rrrr dobrze wieszxd 22:32 to sie przestan tak bacxd przeciez ci ja nic nie zrobiexd Ja Wszystko ci dobrze mowie zawsze 22:33 To ty z tym sexem cały czas zdanie zmieniasz i ja sie tez w tym gubie xd rrrr zmieniam bo caly czas cos nowego od ciebie wychodzi - tak jak z tym kosciolemxd 22:33 Ja Bo strasznie zmienny jestes i ja ci nic złego nie powiedzialam tylko jak bylo , najpierw mówisz że mnie kochasz chcesz czekać , potem mówisz że zrobimy ale mam chodzic do kościola potem o kościele wzmianki nie ma a jeszcze wcześniej że niechcesz tego robić bo nie chcesz mnie krzywdzic bo niewiesz ile bedziemy razem i żebym zrobila to z kim innym 22:34 A równocześnie nie potrafisz mi dac tej pewności że razem bedziemy i tak w kółko zmieniasz to zdanie i zmieniasz to jak mialam zareagowac 22:35 rrrr do czego zmierzasz 22:35 Ja Do tego że jestes troche niedojrzaly i to mnie troszke denerwuje 22:35 I zmienny a na mnie tak mówisz rrrr niedojrzaly?.. 22:36 a ciekawe jak bylo przedtem z toba i z tym seksem Ja Tak , czasem tak sie zachowujesz wlasnie i nie dziw sie mi że mi czasem odbija jak niewiem na czym stoje 22:36 Ja miałam swoj staly poglad pod wplywem ciebie sie on zmienił ale napewno tak zdania nie zmienialam 22:37 rrrr taa, a w okresach 22:37 Ja No sory ale jak mam pisac szczerze to ci musialam tak napisac ;p Bo mnie takie cos wkurza troche i tyle , o przejemnosiach zawsze mówimy ale jak cos smece albo cos to chrapiesz albo dajesz do zrozumiania że glupoty mowie 22:38 Nie powiedziałabym ci tego napewno w 4 oczy bo by mnie nerwy zjadły dlatego czasem na gg lubie pisac rrrr ostatnio caly czas na mnie najezdzasz.. caly czas 22:38 i nie bede o tym na gg pisal bo mam juz dosc czego takiego - chce to uslyszec na zywo Ja No wlasnie tak myślalam ze tak zareagujesz bo nic ci nie moge powiedziec kompletnie.. 22:39 Nie chce bo skończy sie jak teraz Jak ja mam z toba rozmawiac jak wg ciebie na ciebie najezdzam jak powiem ci w przeciagu miesiaca pare slow i to ani nie przeklinam ani nic wiadomo mniej przyjemnych bo kazdy wady ma to ty odbierasz że najezdzam 22:40 rrrr pare slow, jasne 22:40 Ja Zrozum że ja sie boje z toba rozmawiac bo kończy sie jak teraz.. 22:40 rrrr na zywo jak rozmawiamy to sie to tak nie konczy tylko jak rozmawiamy przez gg 22:40 Ja Bo na zywo byloby gorzej wiec lubie o tym czasem powiedziec przez gg 22:41 rrrr i zawsze piszesz o tym wieczorami tylko po to aby mi humor zepsuc 22:41 nie byloby gorzej Ja Oczywiście to moja wina jak zwykle 22:41 Ok niech i tak bedzie rrrr twoja, nie twoja - ja chce o takich rzeczach po prostu na zywo rozmawiac 22:42 po to sa rozmowy Ja W takim razie porozmawiamy ale to nie bedzie za mila rozmowa .. 22:43 Ale dobra niech bedzie , masz racje to dobranoc rrrr i teraz ty sie obrazasz i zloscisz na mnie 22:43 i od razu zakladasz ze jutro bedzie tragiczne - choc wcale tak moze nie byc Ja Heh kotek poprostu musimy wypracowac ten mechanizm rozmowy bo u nas to troche lezy .. 22:45 rrrr tak, bo ty chcesz wazne tematy poruszac na gg, a ja chce normalnie rozmawiac w 4 oczy 22:45 i nie wiem dlaczego boisz sie tak ze mna rozmawiac przeciez ci nic nie zrobie, a to ze sie popatrze to co z tego? Ja Ja czasami kumuluje w sobie pewne rzeczy ktorych nie mam odwagi ci powiedziec bo sie boije twojej reakcji i nie to nie jest twoja wina bo ja cie o nic nie obwiniam 22:45 rrrr ale czego sie naprawde boisz przeciez nigdy w zyciu ciebie nie uderze, nie bede krzyczal 22:46 nie wiem czego sie boisz Ja Nie bierz tego do siebie bo czasem zachowujesz sie egoistycznie tylko ty i ty ze to twoja wina , i twoja zadna wina nie jest , ja czasem probuje wypracowac konsensus tylko 22:46 rrrr nie rozumiem tego 22:47 mozesz to napisac jeszcze raz? Ja Powiem ci szczerze kotek- ze jutro ci powiem xd Brakuje jednej rzeczy w naszym zwiazku i ktora jak widze dosc zaczyna mi doskwierac 22:47 rrrr jakiej? 22:48 pewnosci? Ja Za duzo bierzesz do siebie co mówie i wydaje ci sie że cie o coś obwiniam 22:48 A to nie jest prawda , bo pisałeś mi że mówie że to twoja wina :) ja tylko staram sie normalnie porozmawiac a nie obwiniac rrrr bo ciezko jest to wyczuc na gg 22:49 Ja Bo duzo tez i mojej winy jest , ty tez bez winy nie jesteś , ale powiedz kto jest bez winy niech rzuci kamień ?:p 22:49 rrrr mi nie chodzi o wine, tylko o to ze boisz sie ze mna porozmawiac 22:50 Ja Co do tej rzeczy tak brakuje mi pewności w związku zapewnień że mnie kochasz że bedziesz ze mną brakuje mi tego bardzo 22:50 rrrr ale co przez to rozumiesz 22:51 Ja I zdalam sobie sprawe że ta jedyna rzecz odciska piętno na wszystkim , gdybym ją miala temat sexu nawet by nie istnial 22:51 rrrr jak wg ciebie powinienem sie w takim razie zachowywac 22:51 i ta rzecza jest ta pewnosc 22:52 Ja Pogadamy o tym jutro juz kotek 22:53 Nie ma sensu dzis :) bo długo by gadac :p a ty pisac nie lubisz rrrr no to dobraxd 22:54 tylko powiedz mi czego sie boisz w takich rozmowach Ja Ze sie zdenerwujesz fochniesz pojdziesz i to bedzie moja wina 22:55 Czasem jesteś nieczuły jakby ci nie zalezało martwie sie bo niby wiem że ci zalezy ale czasem takie pozory sprawiasz i niewiem czemu tak robisz co chcesz udowodnic a może ty naprawde taki jestes a ja sobie ciebie wyidealizowalam.. 22:55 rrrr jestesmy razem ponad rok i dalej myslisz ze jestem obrazalski 22:55 kiedy sprawiam takie pozory jak tak robie to mi powiedz 22:56 bo ja nie wiem kiedy tak robie Ja Dobrze powiem 22:57 rrrr jak mam zmienic niektore rzeczy skoro ja nawet nie wiem kiedy je robie 22:58 Ja A chcesz je wgl zmienic , bo ja nawet niewiem czy chcesz? 22:58 rrrr tak, chcialbym zmienicxd 22:58 bo niektore mozna sprobowac zmienicxd Ja No to ja sie ciesze 22:59 Wiem że nie zalezy ci na zdaniu innych ale inni tez cie moga inaczej postrzegac 22:59 rrrr 22:59 Ja Heh ja ci chce tylko pomóc kotek nic wiecej 23:00 Naprawde , przepraszam cie jesli sprawiam ci ból czyms rrrr nie musisz kazdemu pomagac, ja nie chce twojej pomocy 23:00 naprawde musisz to zrozumiec - ja chce z toba byc ale nie oczekuje (i nie chce) twojej pomocy chyba ze o nia poprosze Ja Dobrze jak sobie zyczysz :>:p 23:01 rrrr bo ty chcesz wszystkim pomagac 23:01 Ja Lubie pomagac ale to nie chodzi o pomoc materialna czy cos , ja bym chciala zebys jakos sie jeszcze no bardziej otworzyl 23:01 Kotek bo czasem nie obraz sie ale masz ciezki ten charakter no rrrr im wiecej czasu bedziemy ze soba spedzali to tym bardziej bede sie otwieralxd 23:02 ja bardzo lubie swoj charakterxd Ja Tez tak mysle ze tak bedzie ;p ale ja go czasem nie lubie hehe 23:02 rrrr wiem ze jest twarty - ale tylko dzieki temu jestem tam gdzie jestemxd 23:02 Ja Bo przez to moj wariuje 23:02 Nie dzieki temu ;p dzieki temu mozesz cos stracic waznego rrrr co takiego 23:03 Ja Sa w zyciu rzeczy wazne i mniej wazne 23:03 rrrr kazdy ma wlasny podzialxd 23:03 Ja No wlasnie dlatego mowie 23:04 Czasami dochodze do wniosku ze cie za bardzo wyudealizowalam i przez to czasem sobie sprawiam bol rrrr a do tego co mam doszedlem tylko dzieki mojemu jak to nazwalas "twardemu" charakterowi 23:04 Ja Ty nie potrafisz tak kochac jak ja i dla ciebie to co innego znaczy 23:04 rrrr dlaczego mnie wyidealizowalas 23:05 nie rob tak, kazdy kocha tak jak umie, tak jak dla niego to jest odpowiednio 23:05 Ja Niewiem , dlaczego to juz malo istotne 23:05 rrrr nie mozna zakladac ze kazdy kocha jak np. tyxd 23:05 Ja Ja tak nie zakladam i nie bede nawet xd 23:05 rrrr kazdy czlowiek jest innyxd 23:05 Ja Heh wiadomo facet i kobieta sie roznia 23:06 Ja poprostu jestem kobieta a wolalabym byc facetem xd Naprawde i to bardzo Ehh czasem mysle ze powinnam zyc gdzies na jakies bezludnej wyspie :> chodzic do pracy a reszte dnia opalac sie i nie myslec rrrr niestety tak nie umieszxd 23:07 Ja Ja mam duza wade o wiele wieksza niz ty w sumie wziele xd 23:07 I to jest moj blad Ale to juz mniejsza z tym rrrr jaka 23:07 Ja Perfekcjonizm w polaczeniu z checia bycia z facetem idealnym xd 23:08 A takiego nie ma poprostu rrrr a ja tym bardziej nie jestem idealny, a wrecz przeciwnie - nie chce bycxd 23:08 Ja Ale to tez niedokonca no ta wada w naszym zwiazku co istnieje to nie odnosi sie do tego 23:08 rrrr i uwiez mi - ja tez nie chce abys ty byla idealnaxd 23:08 Ja Wiem 23:09 I taka nie jestem bo kazdy ma rozne wyobrazenia ale ja niechce cie idealnego jak z obrazka xd Bylebys spełniał 4 glowne cechy rrrr jakie 23:09 Ja I to mi wystarczy 23:09 rrrr perfekcjonizm jest zlyxd 23:10 Ja Byl odpowiedzialny za swoje czyny , wierny kochał mnie i mozna było z toba o wszystkim pogadac 23:10 I nie obrazal sie ani nie zloscil na mnie jak cos palne tylko traktowal z przymruzeniem oka xd Czasem wiadomo wydarł sie na mnie pozadnie by mnie do pionu ustawic xd rrrr odnosnie obrazania sie, to tez tyczy sie w twoja strone xd 23:11 Ja Lubie to ;d czuc rispekt 23:11 I najwazniejsza rzecz ktora naszemu zwiazkowi brakuje to czuc sie pewnie w tym zwiazku a tego mi brakuje kotek i o tym chce jutro pogadac.. Na to nałozylo sie wiele czynników niewiem czy bedziesz chciał cos z tym zrobic mam nadzjeje ze takk bo to trudny temat Nie ma nocy zebym nie myslala o naszym zwiazku i ogolnie zawsze sobie w nocy lubie pomedytowac jak mi minal dzien i wszystko i powiem ci jestem bardzo szczesliwa pozatym jednym 23:13 Brakuje mi pewnosci nie jakies bezsennownych zapewnych czy cos , poprostu czuje sie czasem niepewnie i stad sie to wszystko bierze , wiesz kotek na sex z toba zdecydowalabym sie o wiele wczesniej juz pol roku temu chodzilo mi to pewnikiem po glowie ale mialam blokade 23:14 Po tym wydarzeniu wiesz jakim i dalej taka mam jak mam byc szczera , juz wolalabym sobie czasem myslec zrobic to bez milosci niz z milosci a czuc niedosyt , heh niewiem czy za mna nadazac ale jestem indywidualistka a ty scislowcem i widzisz xd Ale to wszystko prawda z kim mam o tym porozmawiac jak nie z toba tak strasznie bym chciała zebys mnie wysluchał i zrozumiał nawet niewiesz jak 23:16 Tak w pełni , slowa czasem nie oddaja tego ale moje sa czyste , ja nigdy nie zrobilam niczego zlego uwierz i to co ci mowie to plynie z glebi mnie ehh rozpisalam sie jak zwykle xd 23:16 rrrr tak, jak zwykle sie rozpisalasxd nigdy mi takich rzeczy nie mowilas na zywo 23:17 a wiesz co tez mnie blokowalo? po pierwsze co bylo kiedys i to ze tak jakby nie robilas tego co obiecalas Ja Bo w zwiazku chodzi o to żeby bys najlepszymi przyjaciółmi i o wszystkim sobie mówic i ja mam w tobie tego najlepszego przyjaciela tak bynajmniej mysle wiesz no wszystko ci zawsze mowie i wgl calkowicie sie przed toba otworzyłam jak tylko mogłam i zawsze chciałam zebys i ty sie tak otworzył przedemna wiem że to trudne ale i tak sie ciesze że sie otworzyles chodzi troche i jak sam mowiles ze stajesz sie przy mnie dobrym czlowiekiem niezmiernie mnie to cieszy , i wszystko 23:20 Tzn czego chodzi o te wage bo tylko to ci obiecalam ? rrrr tak, ale wiesz jaki jestem z emocjamixd 23:21 Ja I jedynie o ta wage czy jest jeszcze cos? 23:21 rrrr i jeszcze to ze przez ostatni okres (czyli prawie 5 lat studiow) szedlem przez zycie sam, wszystko robilem sam, a gdy komos chcialem cos powierzyc to tego nie robil i tak bylo zawsze 23:22 jeszcze o to ze boisz sie ze mna rozmawiac w 4 oczyxd zrozum mnie ze robiac wszystko sam ciezko jest wrocic tak do ludzi tak jak bys chcialaxd ja wierze w cos takiego - ze sukces moge osiagnac tylko samxd wiec dlatego mi to wszystko ciezko przychodzixd 23:23 Ja Naprawde rozpamietujesz jeszcze ta obietnice z ta waga? 23:24 I to cie blokuje do mnie ? rrrr nie rozpamietujexd 23:24 Ja Piszesz że cie blokowalo co ci obiecalam 23:24 Mozesz mi powiedziec co to znaczy? rrrr tylko tego sie przyczepilasxd a przeczytalas co napislem wyrzej? 23:25 Ja Przeczytalam tego sie przyczepilam bo to wg mnie jest niewazne w zwiazku tylko cialo 23:25 I nie sadzilam ze cos takiego chodz troszke moze cie blokowac rrrr to ze juz dawno dawno temu mi obiecalas ze schudniesz, myslalem ze wzielas to na powaznie i wogolexd bo w styczniu rok temu to byl ze tak powiem warunek nasxd a drugim byl zebys sie tak bardzo nie angazowalaxd 23:26 Ja Z tamtym sie w pelni zgadzam bo to twoje uczucia i opisujesz mi swoj stan ducha staram sie ciebie rozumiem ale z ta wage to troche pojechales teraz xd 23:26 rrrr nie pojechalem xd 23:27 mowie ci tylko co byloxd 23:27 Ja Jak widze troche ci to ciazy zgadzam sie to byly nasze warunki ktore obydwa sa aktualne po dzien dzisiejszy prawda? 23:27 Bo nad waga pracuje jak byla mowa rrrr a dlaczego mialyby byc nie aktualne 23:28 Ja to nie jest tak latwo zrobic no , duzo pracuje studia mam dosc siedziacy tryb ale staram sie 23:28 Bo z tym angazowaniem ponoc mialam sie angazowac rrrr no bo to sie zmienilo bo ci tak powiedzialemxd 23:28 u mnie wymowki nie przechodzaxd bo tylko na to szukasz wymowkixd Ja Nie szukam wymowki 23:29 rrrr nie chce mowic nic wiecej bo sie obraziszxd 23:29 Ja Wiesz - dzis to juz sie napewno nie obraze 23:30 Bo zdalam sobie sprawe ze jednak dla ciebie cialo sie liczy i caly czas mi to wypominasz xd rrrr jestem facetem tak liczy siexd 23:30 i wcale jakos specjalnie ci to nie wypominam Ja Wcale i wgl przemilcze to xd 23:31 A ja jestem kobeta i dla mnie tez sie cos liczy nad czym ty pracujesz a nie wypracowales tego wiec jestesmy kwita rrrr niexd bo ty o tym mi powiedzialas niedawno, a ja tobie bardzo dawnoxd 23:32 Ja Facet facetem nie dla kazdego faceta liczy sie cialo ale tez wnetrze dziewczyny 23:32 rrrr nie skomentuje tegoxd 23:32 i czego aby nie wypracowalem Ja Oczywiscie bo ty traktujesz cialo na 1 miejscu a potem wnetrze tak?:p 23:33 rrrr niexd ale cialo tez jest waznexd 23:33 jakby nie bylo to bym tobie nic o tym nie mowilxd ale skoro sam mi powiedzialas ze schudniesz to myslalem ze tak bedzie

Gość mrufka porrno
chyba nie oczekujesz, że ktoś to przeczyta? ale przynajmniej temat ci podniosłem streść to i wszystkim będzie łatwiej

Gość Mussia
Hmm wydaje mi się, że on jest trochę niedojrzały... Odpocznij od niego i pamiętaj, że nie tylko on jeden na świecie. Tego kwiatu jest pół światu, może inny jest Ci pisany :)

Gość loiuse mary
Oczywiście nie przeczytałm tego waszego bełkotu. Ale mam radę - nie martw się z tym chopakiem napewno nie będziesz i kiedyś dorosniesz i będziesz mieć poważniejsze problemy.

Gość Jozef i na
Tego się nie da przeczytać Przykro mi. Co to za zdrada emocjonalna?

Gość Jozef i na
a odpowiadajaac na pytanie. Napisz o co Ci chodzi