Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszyły stary kawaler

Jak podnieść swoją atrakcyjnosc?

Polecane posty

Mam 30 lati nie mogę znaleźć dzieczyny, ciągle próbuję ale nikt się mną nie interesuje co robić? Nie chce zostać starym zgorzkniałym prykiem. :(

Gość 4567474
1. Wygląd - jak masz brzydką twarz, to pracuj nad ciałem 2. Pieniądze - to najlepszy afrodyzjak na kobiety 3. Musisz mieć gadane

Mogę się lepiej ubierać, co innego mozna zrobić?

3 nie jestem zbyt śmiały - może jakaś inna rada?

Gość hHHG
Czyli nie dość że jesteś brzydki, to jeszcze nieśmiały? No to nie wróżę ciekawej przyszłości. Zostaje Ci tylko szukanie dziewczyny przez net, może jakaś zakocha się w Twoim "bogatym wnętrzu"

zagadywałem ,ale mam na koncie już bardzo dużą ilośc koszy - i na żywo już nie bardzo chce bo każda odmowa podcina mi skrzydłą, spotkania netowe okazywały się porażką bo zwykle po spotkaniu kontakt się urywał ze strony dziewczyn. Na portalach randkowych też nie chce, bo to prawie jak oferta sprzedaży, trzeba mieć trochę szacunku do siebie.

Gość a ja ładna i sama
No tak, a na mnie się gapią, chodzą w koło, uśmiechają. Ale żaden nie zagada. Co za życie

Jak masz powodzenie to sama zagadaj, facet raczej nie spławi.

Gość a ja ładna i sama
Nigdy w życiu. Czułabym się beznadziejnie podrywając faceta.

Gość 748933
znajdz psasje np rower,wycieczki rowerowe daja mnostwo okazji poznania kogos,musisz umiec zagadac czyli miec gadane zeby chociaz zaiskrzylo na poczatku,zadbaj o wyglad,idz na dancing ,dobrze tancz i miej bajer:D

Gość 748933
daj spokoj z netem,szukaj w realu,upatrz sobie fajna kobietke i zagadaj do niej,zapros na kawe,na tance,nie poddawaj sie i kazda porazka niech bedzie motywacja do nastepnej okazji,uda sie w koncu

Gość brzydki ale inteligentny
Kolego ja przekroczyłem 30tkę i też mam problem ze znalezieniem kobiety.Niby wychodzę do klubów,jestem zarejestrowany na dwóch portalach randkowych ale naprawdę wymagania dzisiejszych kobiet są coraz większe.Dla nich wygląd,wzrost i pełny portfel to podstawa. A potem jest mieszkanie i samochód :(

Gość offerma
a po co wam kobiety?

Muszisz mieć pasje.... a co to za wymogi? Auto, dom, umowa o pracę, raz do roku wycieczka zagraniczna może co? Sory ale to jest podejście roszczeniowe, osobiście nie znam żadnej dziewczyny która miała by tą sławną "pasję". ;) Jakaś kreacja człowieka doskonałego, człowieka sukcesu- gdzie tacy są?