Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najlepsz partia

Uprawiałam seks bez zobowiązań. Mam tzw 'moralniaka'

Polecane posty

Gość Najlepsz partia

chłopak boski ale bez szans na związek. Super bylo ale dziwnie sie czuje :O chcialabym wiecej ale moge tylko na seks liczyc

Innymi słowy dałaś facetowi i teraz czujesz się jak dziwka :D

Gość Najlepsz partia
Godzę się nawet na anal :(

Gość Najlepsz partia
podszyw tak , czuje sie wykorzystana :O

Gość jechrtuh
dziewczyno, błagam cię. jak mi takie coś zaproponował chłopak, którego poznałam w klubie to pogoniłam dziada. masz nauczke, że na takie coś ludzie często są za słabi.

Gość well, ja uprawiam seks
bez zobowiazan bo lubie. i nigdy nie czuje sie wykorzystana, bo nie widze w takim facecie nic poza jego kutasem :D mam duze libido i uwielbiam sie rznac. ale w zyciu nie bylabym w zwiazku z zadnym z tych gosci :O to sa bywalcy dyskotek, czasem budowlancy, koledzy ruchacze. zaden nie nadaje sie do niczego poza ruchaniem ;)

Gość popieram well :)
koledzy od ruchania są przydatni wyłącznie do ruchania :) co by to był wogóle za związek który zaczął się od niezobowiązującego seksu?? odpowiedz sobie na to pytanie :)

Gość moim zdaniem.........
No cóż, człowiek uczy się na błędach.. Może więcej tego nie zrobisz...

Gość nie zapomnij o teście
ciążowym 🖐️

Gość bo ponieważ
Jesteście wszyscy powaleni. Macie kompleksy czy jak? Kobiety nie są stworzone do jednorazowych numerków i jak na tym się kończy to mają doła - ot, taki defekt.

Gość dfsdfsf
well, popieram well :) Tylko, że uprawiając seks bez zobowiązań z takimi kolesiami same stajecie się "cipami" tylko do ruchania a pewnie same chcecie porządnego faceta do związku pewnie nawet prawiczek by wam nie przeszkadzał. To hipokryzja jak ruchacz chciałby dziewicy.

"Kobiety nie są stworzone do jednorazowych numerków i jak na tym się kończy to mają doła - ot, taki defekt." - bzdura :) wszystko zależy od libido. jeśli kobieta ma duże, jak najbardziej jednorazowe numerki są dla niej ok. "Tylko, że uprawiając seks bez zobowiązań z takimi kolesiami same stajecie się "c*pami" tylko do ruchania "- serio uważasz, że interesuje mnie, co o mnie myśli kutas na nogach? :P w życiu codziennym nikt by nie wpadł na to, jak lubię się zabawiać ;) i tak, mój facet jest porządny (a przynajmniej sprawia takie wrażenie)

Oj, nie zgodzę się - można mieć wysokie libido, ale realizować je w związku. Bez związku taki seks po prostu nie daje tej samej przyjemności.

Gość ONA też tak ma
Przystojniaczki są tylko do jednej lub jak jest dobry w łóżku to więcej przygód ewentualnie jako kochankowie :)

no i znów nie do końca prawda z tą przyjemnością z seksu :D mi większą przyjemność daje seks bez zobowiązań- wtedy nie mam żadnych zahamowań i mogę polecieć po bandzie. z partnerem pewnych rzeczy nie zrobię po prostu :) to jest ojciec moich przyszłych dzieci, głupio mi i nie mam aż takiego pociągu do niego

Gość Dlatego frajerzy zostają
mężami a prawdziwi mężczyźni zaliczają panienki. Zresztą, większość mężczyzn wychowuje nie swoje dzieci a jakiś ruchaczy, z którymi zabawiają się ich kobiety. Tak jak well zapewne Jej facet też będzie wychowywał nie swoje dziecko.

Gość do well, ja uprawiam seks
zalosne sa kobiety uprawiajace seks z prymitywnymi robolami z dyskoteki

"Kobiety nie są stworzone do jednorazowych numerków i jak na tym się kończy to mają doła - ot, taki defekt." bzdura wszystko zależy od libido. jeśli kobieta ma duże, jak najbardziej jednorazowe numerki są dla niej ok." Gadasz głupoty. Ja mam mega wysokie libido. Na szczęście mam faceta i regularny seks, ale w życiu nie poszłabym do łóżka z obcym. To już zaburzenie, a mianowicie nimfomania :P

A ja wszystko, co lubię, robiłabym z moim facetem. Nie widzę powodu, żeby mieć jakieś zahamowania z moim przyszłym mężem - związek polega na zaufaniu. Za to pewnych rzeczy nie robiłabym z przypadkowym facetem - bałabym się chorób i innych przykrości, a przede wszystkim - taki facet na jedną noc nigdy w 100% nie zaangażuje się w sprawianie mi przyjemności.

Gość do moim zdaniem.........
lepiej nie pozwalaj sobie na seks na jedna noc bo to dobre dla puszczalskich panienek