Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alassssxxxxmakotaotataa

oto moj kolejny dzis watek :((((

Polecane posty

niestety!!!! na poprzednim nikt niczego nie napisal - nie zostal tez sciety. To wpisuje nowy tutaj - ze sie nie poddaje, ciagle mam te same wartosci i cele, ale juz sie nie rozpisuje bo to nie ma sensu po prostu. Nie mam tu czytelnikow i nie ma to sensu. No ale mam tu do odebrania swoja przesylke czy paczke. W pewien sposob oczywiscie a nie ze dokladnie tutaj, ale mam. I do tego daze swoimi listami. Mam nadzieje, ze cos mozna z nich zrozumiec bo nie jestem zadna pisarka wielka. Stety lub niestety. I nie zamierzam zeby bylo jasne. Chcialam jeszcze wyjasnic , ze mam pewne wartosci rozne - zachowuje je dla siebie i nie rozpowiadam ich. Sa to wartosci teoretyczne i chcialam napisac tylko, ze nie kieruje sie i nie kierowalam w zyciu zadnymi listami nigdzie i tak dalej - swoimi i przemysleniami rowniez. Zycie mam jakie mam - wskutek swoich przynajmniej przemyslen i wnioski na przyszlosc rowniez swoje. Wiedze swoja - to co wiem to wiem i koniec. Natomiast jesli ktos kieruje sie zdaniem innych ludzi to mnie to nie dotyczy. Czasem. Ale nawet drobiazgi - o tym sa moje posty - powinny byc przemyslane i nie nalezy sie poddawac - proste rzeczy, a po latach czlowiek stwierdza - sam sobie jestem winny albo sama sobie. Jak ja. Choc no roznie bywa. I tyle chcialam napisac. I prosze mnie w nic nie wplatywac - mam swoje lata i przemyslenia i tak dalej. Takze bez przesady. Stan zdrowotny. A jesli ktos sobie zyczy to moge napisac jakimi wartosciami sie posluguje na codzien zeby swoja racje czy wartosci swoje utrzymac. Tutaj mam na mysli - nie wszystkie wartosci tylko te ktore mi sa do zycia codziennego potrzebne. A to co pisalam tu to wszystko zostaje. Nie posluguje sie juz takimi wartosciami w zyciu, ale je mam. Pisze to zeby nie bylo, ze ja tu musze pisac te listy - no one sa wymuszane, ja to tak traktuje. Po co? ale moge pisac i moge przestac rozumiejac po co pisze bo to mi sie zatracilo. chociaz uwazam, ze te ostatnie moje listy to nie byl czas calkowicie stracony. ale moze byl, nie bede sie klocic. nie wiedzialam jak sie upomniec z sukcesem o swoja wlasnosc. w jaki sposob to uczynic i komu opowiedziec o tym jakie zycie jest prosze panstwa. I to wszystko na razie. :( gdzie jest moja paczka????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja paczka????!!!! 😡😡😡😡

jeszcze chcialam dopisac, ze moje wartosci na codzien i takimi sie posluguje piszac na kafe w swoim celu to nie jest zadna wartosc nie wiadomo jaka - prosta wartosc, ale jaka nie napisze. i tak sobie zyje taka wartoscia wlasnie, a inne? no coz... nie te czasy i to wszystko :(((( i jeszcze raz apel - gdzie jest moja paczka???? zadam natychmiast zwrotu!!!! 😡😡😡[😡 😡😡😡[😡

Gość alassssrrrrmakotaotataa
to znowu ja - dzis juz chyba koncze monolog w sieci moj i chcialam tylko napisac - niestety monolog bo mi smutno, ze zadnego komentarza, ale takie forum - trudno. Niemniej mam pewne wartosci - nie jestem idealem - raz w gore , w dol, ale chcialam napisac, ze paczka ktorej sie domagam ma przyznane wartosci stale i nie odpowiadam, nie interesuje mnie nic oprocz tego, ze sa tam dane, ma byc zwrocona i nie odpowiadam za chamstwo i po prostu rozboj w bialy dzien, ze paczki do dzis nie mam. Wartosci sa moje - nikt nie musi sie z nimi utozsamiac. Co jeszcze chcialam napisac tysieczny raz - domagam sie zwrotu i jeszcze raz pisze , ostrzegam , ze ja sobie wszystkie wartosci przyszanowalam , zachowalam. To nie jest ze zrezygnowalam z czegos, no ale nie uzywam ich na codzien. gdzie i po co? niemniej one sa, a paczka rowniez ma wartosci, zas z ludzmi ,ktorzy nie chca mi jej dac gada sie bez sensu, nie uzywajac slow innych i nic mnie nie interesuje - prosze ja oddawac bo nie odpowiadam za nic co sie moze w zwiazku z tym i nie obchodzi mnie - tam sa wartosci i tyle. Ta paczka od 2 lat idzie ponad i tyle. Moze przesadzilam z listami czy wartosciami, ale no coz... ja tego nie zaczelam. Ktos sie tak zachowywal to tak sie stalo jak sie stalo. Ktos cos chcial ode mnie to mial to osiagnac. Nie bede sie dalej wypowiadac bo to w ogole bez sensu i tyle. No i to samo : gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 😡😡😡😡