Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka19x

chlopak mnie wygania

Polecane posty

Gość julka19x

Siedzę u chłopaka cały dzień.on chce żebym już poszła do domu.co mam robić?

Gość Kalineeczka
Idź i już tam nie wracaj - zapomnij o tym pustaku. Na świecie jest na pewno facet który z radością spędziłby z Tobą cały dzień, a nawet więcej - całe wieki. Bo ten obecny na Ciebie nie zasługuje.

Gość Gieniek w gomakach
A kiedy ten chłopak ma się wyspać?

Gość Ale masz problem!
ZDAJĘ SIĘ TO PROWOKACJA?!!!!! Skoro piszesz pierdoły, to ci odpowiem;Nie masz własnej chaty? Zupełnie mnie nie dziwi że cie wygania skoro siedzisz komuś cały czas na głowie. Osobśscie bym cie wypierniczyła za drzwi skoro sama tego nie rozumiesz!

Gość pomysłowa Gośka
pewnie matka go wyzywa - co ten nierób robi u nas cały dzień, nie ma własnego domu? ! :D

Gość julka19x
To nie prowokacja, on kazał mi założyć ten temat.

Gość Gieniek w gomakach
Curva przecież to jest nienormalne całe dnie siedzieć u kogoś w mieszkaniu.Przecież ktoś też ma obowiązki pranie , sprzątanie itp.

Gość Kalineeczka
To co Ty z tym pustakiem jeszcze robisz? Bierz jakąś koleżankę i idźcie na spacer albo do baru :) A on niech siedzi z mamusią może zatęsknił za nią :D

Gość pomysłowa Gośka
widocznie nudna jesteś:D gadasz ciągle to samo i ma już dość:D kazał ci założyć temat bo może my ci to wreszcie uświadomimy:P

Gość Byłam jako gość
Dziwne nie jest. Sama bym się wnerwiła jakby ktoś u mnie siedział cały dzień w moim mieszkaniu. Przecież to krępujące dla niego i dla rodziców.Skąd ty jesteś z bidula? Nie masz w sobie kultury,ani inteligencji 😠

Gość Kalineeczka
Pranie i sprzątanie w NIEDZIELĘ w wykonaniu młodego chłopaka? :D dobre :D P.S. Jesteś pewnie jakąś zazdrosną mamuśką bez własnego żcyia :D

Gość Kalineeczka
Krępujące? Jakie pruderyjne :D Mi jakoś nie przeszkadza, jak chłopak u mnie siedzi cały dzień, bo go kocham i chcę z nim spędzać jak najwięcej czasu :) A wy to chyba jakieś dewoty stare

Gość Hej mała nie kwaś!
Wez się za naukę, bo wyraznie się nudzisz! SPADAJ i nie kwaś, bo jesteś nudna jak flaki z olejem.

Gość julka19x
Zadzwoniła jego komórka, on wyszedł do kuchni ale podsłuchałam jego szept "Paulinko kochanie ona zaraz stąd spierdala" :(