Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcMartaxc

prawdopodobieństwo zajścia

Polecane posty

Gość xcMartaxc

Hej,mam 19 lat i jestem Marta.Kochałam się z moich chłopakiem w zabezpieczeniu i on doszedł(poza mną już) .Po jakimś czasie,mysle 2h kochaliśmy się lecz już bez prezerwatywy.jaka jest waszym zdaniem szansa na to że jestem w ciąży?mój facet twierdzi że umył "z grubsza" swój sprzęt ale mam dziwne przeczucie mimo wszystko,pozatym dzień po miałam bol głowy i brało mnie na wymioty jak się próbowałam schylałam.Co o tym sądzicie?

Gość xcMartaxc
dodam ze ten drugi stosunek trwał moze z muntę,dwie nie odszło do wytrysku ale mimo wszystko pleminiki mogły być na napletku z poprzedniego zbliżenia

Gość pulpekaaa
A kiedy miałas ostatnia miesiaczke, jak długie masz cykle i jaki czas temu był ten stosunek ?

Gość xcMartaxc
ostatnia skończyła się jakoś 21 stycznia,cykle po 28dni,stosunek był w czwartek.możliwe ze tak szybko miałam objawy?

To jest niemozliwe ze DZIEN po mialabys delegliwosci ciązowe Twoja szansa na ciąza mimo braku wytrysku w tobie wynosi 000.001 % Za 2 tyg zrob sobie test ciązowy

Moim zdaniem nie masz sie czym martwic. Owszem prawdopodobienstwo istnieje ale bardzo male to raz a dwa uwierz mi na slowo ze mdlosci ''wymyslonych'' NIE DA SIE POMYLIC z tymi prawdziwymi ciazowymi ;)