Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość memolek

Boję się o ciaże.

Polecane posty

Gość memolek

Boję się że jestem w ciąży. I proszę o zrozumienie. Mam 16 lat. Nie uprawiałam seksu. Ale miałam sytuacje gdy chłopak dotykał mnie w miejscach intymnych PRZEZ majtki. Dotykał mnie tam, po czym stawaly się one wilgotne. Po jakimś czasie gdy już przestał , kwestia 30 minut może mniej, zaczełam ja go dotykać, ale też przez majtki. Też miał dziwnie lekko wilgotne. Sądzi że to normalne, ale nie wie czy plemniki się wtedy wydostają. chociaż zapewnia mnie że nie jest nic możliwe. Chodzi mi o to że po tym poszłam siku i zapomniałam umyć rąk przed wytarciem się... Nie wiem czy to ma znaczenie... Dostałam teraz okresu, ale jest bardzo skąpy. Mogę chodzić w jednej podpasce przez cały dzień. jedyne co to kwestia higieny. przed okresem miałam bardzo bolące i nabrzmiałe piersi (jak zawsze) teraz nadal mam. Bardzo się boje. Pomóżcie i wytłumaczcie co niego. Nie chce wyśmiewania sie, ponieważ dla mnie to poważna sprawa. Wiem że okres staję się też skąpy gdy towarzyszy mu stres. Ja przed okresem miałam o bardzo dużo. Pogrzeb w rodzinie który bardzo przeżyłam + problemy z samą sobą. Ogólnie czas przed miesiączką był masakrą. płacze krzyki bez powodu. + Czy istnieje szansa że mogłam w jakiś sposób coś sobie przenieść ?

Gość szklany klosz
Nie, nie jesteś w ciąży.

Zamiast 2h religii w gimnazjum: 1h podstaw ekonomii 1h edukacji seksualnej Amen!

Gość nie histeryzuj
nie jestes w ciazy na 101%

Gość blahblahs
Nieee, raczej w ciąży nie jesteś. Plemniki nie przechodzą przez materiał. Skapy okres moze być przyczyną stresu(+ może sie jeszcze rozbuja) . Jedyne co jest dziwne to te piersi, ale pewnie po okresie wszystko przejdzie. Zrób test, będziesz miała pewność chociaż w ciąży nie jesteś moim zdaniem na 100%.