Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Florija Glorija

Gdzie wakacje z często chorującym dzieckiem?

Polecane posty

Gość Florija Glorija

Częste zapaleniekrtani - gdzie najlepiej wyjechać na wakacje, nad morze? i kiedy i na jak długo? dziekuje

Gość a dlaczego zajście w
no jasne że nad morze, na jakieś 2 tygodnie, poza tym polecam wizyty w grotach solnych

Gość Florija Glorija
tak, morze to tez podejrzewamlam ale nie orientujesz sie czy w gory tez sa polecane? czy zbyt ostre powietrze?

wiesz co klimat morki to właśnie raj dla dzieci ze schorzeniami dróg oddechowych i to dziala- sprawdzone przez moja mamę na 3 dzieci, natomiast co do gór- ładniejsze widoki, ale raczej nie pomogą

Gość ula ula ula..
dlaczego góy nie? akurat rabka zdroj jest polecana dla dzieci ze schorzeniami dróg oddechowych, jest teżnia, mozna sie codziennie inhalowac solanka, pijalnia wod itp

no może i faktycznie tak jest, nie będę się spierać, ponieważ u nas od zawsze na schorzenia tego typu były wypady nad morze, choc ja osobiście preferuje góry, i faktycznie wiem że to dziala, dodatkowo mogę powiedzieć, że mam brata alergika i jak zawsze lato było dla niego udręką, tak po wakacjach nad morzem zawsze czuł się zdecydowanie lepiej, dlatego je polecam

Gość Florija Glorija
my jestesmy z poludnia rabka bylaby znacznie wygodniejsza tym bardziej ze jade sama z dzieckiem...dzieki za pomoc dziewczyny

Gość ula ula ula..
ja polecam rabke, bylam z dwulatka 2 lata temu, w te wakacje wybieramy sie znowu na 3 tygodnie :)

Gość Florija Glorija
ula ula - ja tez z dwulatkiem sie wybieram...wszyscy odkad pametam narzekaja ze w rabce jest nudno, ale mi tam nie o to chodzi :-)

m

Gość Florija Glorija
hmm? cos kafe szwankuje czy cus...

Gość mamaigora
nie ważne gdzie tylko zależy od miejsca zamieszkania, czyli zmiana klimatu, jeśli mieszkacie na południu to nad morze i co najmniej dwa razy do roku po dwa tygodnie w okresach przesilenia czyli wiosna i jesień, mój mały chorował non stop dlatego od 4 lat jesteśmy dwa razy w roku w górach, z tym że my mieszkamy nad morzem,