Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20letni syn zakochał się w pr.

20letni syn zakochał się w prostytutce.

Polecane posty

Co robić w takiej sytuacji. Są to sprawdzone źródła. Mój 62letni ojciec powiedział że korzystał z usług tej dziewczyny. Nie dość że ona jest prostytutką to jeszcze 10 lat starsza. Może uznacie mnie i moją rodzine za jakąś patologie ale z usług tej dziewczyny korzystał mój ojciec a nawet mój brat który zaprowadził do niej syna. Teraz ta dziewczyna wchodzi do naszej rodziny bo chce się wydać za moje dziecko. Owszem, moja rodzina również nie jest święta. Mężczyźni chodzą po prostytutkach, ja wychowałam nieślubne dziecko, córka mojego brata ma również nieślubnego syna i moja mama jest alkoholiczką(już po odwyku). Ale jednak nie możemy takiej dziewczyny akceptować w naszej rodzieni. Mój ojciec, brat i bratanek (który ma już żone,córka i syna) próbowali mu wytłumaczyć by sobie trochę poużywał a później ją zostawił.

Gość mamonaona
ferie zimowe trwaja

A co mają ferie do tego. Myślę nad rozwiązaniem problemu. Ja z synem nie za bardzo mogę rozmawiać o seksie. Na szczęście mam mężczyzn w rodzinie którzy tłumaczą mu że to iż podoba mu się kobieta tego typu to tylko kwestia hormonów a nie miłości.

Gość ish65
To pewnie mu imponuje teraz, że tylu facetów miała, a chce być właśnie z nim..

Gość ish65
A z tym używaniem to radzę ostrożnie, bo takie "cudowne" kobiety często sprzedają równie "cudowne" choroby. A może postarajcie się mu tłumaczyć, że będzie spotykał jej klientów na wspólnych wyjściach, straci szacunek kumpli itd.

Gość w jakich województwach
zaczęły się ferie?

Gość pochłaniacz orgazmów
ona od dawna jest w waszej rodzinie o co ten płacz?

Gość ish65
w lubuskim na 100% nie wiem, gdzie jeszcze.

Gość mamo powiem Ci na ucho
Dziś większosc kobiet szczególnie młodych tak się prowadzi, że nie różnią się zbytnio od prostytutki.