Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do dziewczyn/kobiet

Jakiego faceta szukacie? - FACET DLA CIEBIE ???

Polecane posty

Gość Do dziewczyn/kobiet

Jakie są najistotniejsze rzeczy na które zwracanie uwagę u facetów.. prosiłbym żebyście podały max 3 takie rzeczy od najważniejszej . I chodzi o sytucje gdy : 1.Widzicie jakiegoś kolesi pierwszy raz np na ulicy 2. Znacie go troche ... Albo po prostu piszcie co myślicie....

Gość MałaAla03
Odpowiedzialność, pewność siebie, zaradność życiowa. To jest dla mnie zawsze na pierwszym miejscu, nie szukam słodkiego misia, który będzie leżał na kanapie przed telewizorem w przyszłości. Wygląd ma dla mnie drugorzędne znaczenie, ale raczej nie jestem w stanie zaakceptować otyłości. Wzrost - przynajmniej te 170 cm.

Gość Anastasssja
musi miec duzy interes:classic_cool:

Gość michelosa
Minimum 1.90 wzrostu Zarobki miesięczne min. 6000 zł Wielkość członka min. 16 cm Ideał

Gość rolóś
odpowiedzialny tylko jestem . brak pewności siebie i niezaradny życiowo .

Gość mam to samo ...
z wygladu obojętnie ale z charakteru musi byc dobrym człowiekiem, czulym, opiekunczym, i meskim jednoczesnie

Gość w9990
Musi mieć w sobie "to coś". Wiem, że to nic Ci nie mówi, ale to jako pierwsze przychodzi mi do głowy. :) Ogólnie lubię facetów, którzy wyróżniają się jakąś cechą spośród innych, ale nie mam niczego konkretnego na myśli. Na pewno pociąga mnie też pewność siebie i nad tym zawsze warto popracować.