Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the confession

Kobiety to istoty bezużyteczne społecznie i pasożyty, z których nie ma...

Polecane posty

Gość the confession

praktycznie żadnego pożytku. Potrafią tylko lać wodę( typowe humanistki) filozofować, pasożytować na facetach. Zero umiejętności naukowych, technicznych i praktycznych. Są niczym w porównaniu do facetów. To tylko inkubatory na bachorów, worki na spermę i maszynki do robienia forsy. Nie ma z nimi tematów do rozmowy, więc faceci zatykają im ryj pieniędzmi. Do tego to w zdecydowanej większości kompletne beztalencia matematyczne i techniczne. Nie potrafią bronić się przed przemocą i agresją. Są wyszczekane tylko na forum, a jedyny rodzaj agresji, który potrafią uskuteczniać to agresja słowna i manipulacja. Feministki chcą równych praw, a gdyby przyszło do ustawki to jeden facet najebał by pięciu takim feministkom. Nie oszukujmy się. Taka prawda.

Gość HUSARIA__2013
zgadzam się z tobą w 100% moja dziś zamiast spotkać się ze mną wolała iść na ZUMBE

mam pomysł, naucz się tego na pamięć i idź powiedzieć matce co oniej myślisz... no bo z największym prawdopodobieństwem można przypuszczać że jest kobietą... więc zalicza się do szanownego grona bezużytecznych worów na spermę :)

Gość merylst
jestees ograniczony i wylewasz tylko swoja frustrację :)

Gość jankeska...
Wolałabym iść na kółko matematyczne niż zumbe!!!!! Co za kicz i ta muzyka!!!! A ty autorze chyba właśnie zostałes walnimety w rogi :-)

Gość ckdjc
powiedz to swojej matce

Gość HUSARIA__2013
DOKŁADNIE KICZ I TE SPÓDNICZKI Z TRAWY !!!! WOLAŁA TO NIŻ WALKE O OJCZYZNĘ PRZY BOKU PRAWDZIWEGO HUSARZA

Mam pytanko, kiedy ostatni raz kochałeś się z kobietą? Chyba dużo czasu minęło...

Gość hi9.
autorze umow sie ze mna, jeden na jeden w bialuy dzien. bedziemy sie napierdalac, kto mocniej oberwie zobaczymy

Gość luiza z luizjany
wlasnie ten autor tego temat pokazuje,że wartto uratować pieska a nie człowieka, bo potem taki sukisyn wyrasta bezmózgi :) autorze chooyu czy o swojej matce też mówisz inkubator i wór na sperme?

Pytaj , jakoś jak na kobietę to trochę wiem . spróbuj. albo "z tarczą ,albo na". ale w zamian za to ja tez zadam ci potem pytanie , i nie będzie czasu na szukanie w googlach :p pytania matem ,albo tech ,jak sam chciałes

Gość HUSARIA__2013
JA WCZORAJ

Gość wifigdansk
beznadziejny temat ale się wypowiem-gdyż zauwazyłam kardynalny brak logiki pierwszy post w skrócie: "kobiety sa bezuzytecznymi pasozytami gdyż to typowe humanistki,nie umią matematyki i nie przejawiaja agresji" dobre...co ma piernik co wiatraka... poza tym czy agresja jest powodem do dumy? siła tak ale agresja? odróżniajmy bo to nie to samo.

Gość jankeska...
"Jankesa" piszesz bez ladu i składu...

Gość jankeska...
"Jak sam chciałeś" chociaż piszesz jakbyś odnosił się do kobiety analfabeto :-)

jankesko. ja jestem prawdziwa . ale ktos sie wydał :p . sprawdz historie laiku.

Gość the confession
Dobra hi. Możemy się napierdalać, ale żeby nie było potem skarg, bo już przez sam fakt, że jesteś kobietą świadczy o tym, że mogłabyś równie dobrze walnąć łbem w ścianę.

Gość jankeska...
A chooy tam, myślałam ze to ten cel autor do mnie pisze, idę spać ,buziaczki

Gość jankeska...
*cwel :-)

jankeska ...no problem .ok The confession...>> zadaj pytanie :)

Gość NGCx
coz widocznie jego matka taka jest, takiej teorii nie buduje sie patrzac na kobiete w klubie, tylko trzeba z nia dluzej przebywac 24 na dobe ;P i wiesz autorze, zgadzam sie z tym ze Twoja matka jest bezuzytecznym worem, wyala na swiat tak bezuzytecznego czlowieka jak Ty :)

to nie wina matki . ewentualne niedopatrzenie jak synkowi na mózg padło . ale kamuflować sie można.

Gość NGCx
moim zdaniem takie posty dodaje maminsynek z nadwaga, ktory ma problemy z tabliczka mnozenia, ale jest przekonany ze kiedys jakas bogata modelka wezmie go i beda snic amerykanski sen w polsce, lecz jak narazie dostaje kosza co wyladowuje na kafeterii

Gość NGCx
kiedys ogladalam ze facet, ponizej przecietnej pod kazdym wzgledem, mial fajna ladna dziewczyne jednak przeszkadzalo mu jej palce u stop - tacy wlasnie sa brzydcy faceci - wymagaja od wszystkich tylko nie od siebie. Pdobnie maja niektore grube dziewczyny, zawsze sa przekonane ze swiat kreci sie wokol nich i ze to one sa naj i sexy

nie mam zdania , Ludzie znajduja kafe z róznych powodów , i rózne rzeczy Ich trapia. doły , radości , frustracja,braki (różne),samotnośc , pytania,watpliwości, cos czego innym nie powiedza ,albo nie spytają. to taka mala HUMANOPEDIA. :)

jestem gruba dziewczyna . a przynajmniej nie mieszcząca sie w standardach dzisiejszych. ale nic to, zyje i mam sie swietnie , nie szukam wyladowywania frustracji (bo ich nie mam) , jest ok.

Gość NGCx
no patrz, a ja naleze do wiecznie glodnych co nie moga przytyc, tez nie dobrze, ale tak szczerze w du*pie mam to jak ktos wyglada. Ale mam 3 kolezanki ktorz sa ogromne, jedna chciala nawet byc modelka w liceum.

w liceum to bym mogła . ale potem jazda :) dzieci , po pierwszym wróciłam do swojej wagi po drugim ,-nie ma szans . ale ja nadal facetów kręcę P :) nie jestem standardowa. ale wiem jak pokazac co mam :D