Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokkosz

Projekt przebudowy domu- koszta

Polecane posty

Gość szokkosz

Witam, czy ktoś przebudowywał pomieszczenie mieszkalne na lokal handlowy i korzystał z usług projektantów? Jeśli tak to jakie były koszta takiego projektu? Właśnie był u mnie projektant i cena jaką mi krzyknęła o mało nie doprowadziła mnie do zawału, dlatego chciałabym wiedzieć czy ktoś tu nie chce zedrzeć ze mnie kasy.

Gość szokkosz
mam

Gość szokkosz
mam 65 lat i jestem zimna suka, pod majtkami mam penisa, a teraz do rzeczy. Miał ktoś takiego projektanta do cholery czy same biedaki tu siedzą i nikogo nie było stać na jego usługi?

Gość szokkosz
srenifer ciule, a nie jennifer. Nie ona, ktoś mądrzejszy i z klasą i przede wszystkim z mózgiem. Aha i ja nie wrzucam zdjęć swojej vaginy w internet, no chyba, że ktoś poda mi cenę takiego projektu.

Gość szokkosz
to bardzo dużo, nie zadowoliła mnie ta odpowiedź. liczyłam na jakieś niższe kwoty. Jeśli cena mnie zadowoli przejdę do rzeczy.

Gość szokkosz
Ps. Tomaszu widziałam Twojego pysiora- jajca jak wory na kartofle a prącie... no cóż

Gość szokkosz
a dasz dyszkę?

Gość szokkosz
Zenuś podajecie kwoty z dupy wzięte. Dużo zawyżacie. dowiedz się najsampierw ile taka usługa może kosztować i dopiero walcie liczbami, bo w ten sposób nigdy damskich narządów płciowych nie zobaczycie.