Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agu$$$

Załozył Facebooka

Polecane posty

Gość agu$$$

Bylismy rok ze sobą i zawsze był przeciwnikiem tych portali, a po 3 tyg od rozstania załozył facebooka i wstawia jakies zdjecia z imprez w towarzystwie kobiet jak to sie swietnie bawi ... na początku oczywiscie było dobrze, ale po pewnym czasie poznałam jego prawdzi ja ... ograniczał mnie totalnie, był zazdrosny i wiecznie obrazony... miałam tego dosyc, rozstałam sie z nim i nie załuje... powiedzcie mi czy naprawde on mysli, ze ja padne na kolana i bede błagała go o powrot bo on nagle 'swietnie' sie bawi ????

Gość agu$$$
Nie chce wrocic, duzo przez niego wypłakałam, zaczął zachowywac sie jakby był moim ojcem, ja mam 22 lata i chce czasem z kims sie spotkac, zabawic, a nie codziennie siedziec z nim przed telewizorem, bo na dyskotekach mu za głosno ...skoro nagle wysyła zaproszenie to chyba nie ma człowieka na swiecie, który by nie spojrzał w profil, szczegolnie jezeli to ex ... taka ludzka ciekawosc

Gość asdfdffas
To jakis ciota nie facet, prawdziwy facet zmienia siebie na lepsze i sie tym nie chwali. Znika i robi swoje - staje sie lepszym

a jakie to ma teraz znaczenie co on sobie mysli? moze ci byc to teraz moralnie obojetne. zajrzalas raz na fb do niego, wiecej nie zagladaj, dla wlasnego zdrowia.

Gość *PLE PLE*
Mark Zuckerberg!! wygrałem ?