Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeheeeeeee

ciaza bez wytrysku mozliwe ?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeheeeeeee

witam .. chciałem się poradzić czy zapłodnienie jest możliwe bez wytrysku ? hmm opisze trochę tej sytułacji jaka zaszła byłem z partnerką była dosyć długa gra wstępna byliśmy oboje bardzo podnieceni i już nie można było się przeć i zrobić tego to był dopiero 2 raz nasz obojga ... wszedłem w partnerkę zaczołem pomału potem trochę szybciej nie trwało to dłużej niż 1 min bo baliśmy się i zaprzestaliśmy oczywiście nic nie było czuć żadnego wytrysku ani nic żadnego uczucia tylko wiadomo samo podniecenie. Partnerka myśli ze jest wciąży bardzo się boi i mówi ze ma mdłości i nie może zjeść nawet zupy bo bardzo mdli może sobie to wmawia i się boi i tak się dzieje ? ..Chciał bym zaczerpnąć waszej rady ..? oczywiście było bez gumki :(

Gość eeeeeeeeeeheeeeeee
ponad 2 tygodnie ..

Gość katherinaa6589
oczywiscie jest to możliwe że jest w ciąży ale wydaje mi sie ze raczej sobie wmawia.. Niech czeka spokojnie na okres

Po 2 tyg juz smialo moze zrobic test ciążowy Np test ciązowo PINK TEST wykrywa ciąze juz od 6 dni po zaplodnieniu. Koszt jednorazowego testu 4 zł. Dla mnie jest dosyc dokladny, Szansa na ciąze bez wytrysku jest mozliwa 000.01% ale zawsze lepiej test zrobic .

Gość eeeeeeeeeeheeeeeee
ok myślę że test to dobre rozwiązanie . tylko martwi mnie jedno po takim 60 sekundowym ''seksie'' a może nawet i nie całym 60 sekundowym hmm ma podobne objawy do tej ciązy io jeszcze ostatnio ta temperatura podwyzszona 37 stopni może to tez od tego ze bolały ją zatoki tego dnia akurat ale nie wiem hmm tez sie nieco obawiam a jestem pewien ze nic nie poleciało nawet nic nie poczułem nawet podniecenia nic i wyjołem.

szansa ze twoje plemniki mimo braku wytrysku przez 60 s przeniknely jest znikoma, niemal zerowa, lecz dopoki chcesz miec pewnosc polecam test zakupiuc w aptece ,a najlepiej odrazu dwa i podrząd wykonac Te objawy twojej dziewczyny moga byc na podlozu stresogennym czy tez oslabienia organizmu,albo poprostu okres jej sie zbliza, stad taki jej stan

Gość kassika
2 tygodnie po stosunku nie ma jeszcze objawów ciąży, bo to za wcześnie. Raczej objawy są spowodowane stresem i myśleniem o ciązy. Niech zrobi test i bedziecie mieć pewność.

Gość eeeeeeeeeeheeeeeee
możliwe też ze z osłabienia ponieważ zaczeła się juz z miesiąc temu odchudzać raptownie piła tylko herbate kawe i jabłko czasami marchewke teraz gdy przystąpiła do objadu troche zjadła i nie mogła wiecej bo chciało jej się wymiotować okres ostatnio był 25 czyli tak jak co 28 czy 29 dni to 24 ..

Gość kejtikcc
Przystapila do objadu:-D

Gość przesada do kwadratu
no pewnie!nie słyszałeś i niepokalanym poczęciu czy jak?

Gość eeeeeeeeeeheeeeeee
witam ponownie ja ;) .. trochę sytuacja została uspokojona ponieważ dziewczyna dostała okresu :) można powiedzieć, że dobry znak ale czy jest teraz pewność czy nie jest w ciąży ponieważ usłyszałem ze można mieć okres raz czy 2 razy i być w ciąży?