Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chetniesiespotkam

Prosto z mostu: zapraszam na kawe!

Polecane posty

Gość chetniesiespotkam

Chetnie spotkam sie w Warszawie na kawie z mila, ciekawa, wysoką szatynka/brunetką o dlugich wlosach. Prosto z mostu, to jest mój typ i takie dziewczyny chcialbym poznać. Co do wieku to widełki 19-24. Sam mam 24l, blondyn 183cm. Jest ktoś chetny na poznanie sie?

Gość Aparat007
Z tym okresleniem typu to musisz byc bardziej precyzyjny kolezko, MI kiedys jedna przez telefon powiedzial a w czasie dyskusji "mow mi gryzli" Zastanawialem sie co to moze oznaczac :D Fakt bylem wtedy bardzo mlody z 20 lat. I owszem ona byla dlugowlosa brunetka, wysoka, i cycata, ale miala za duzo testosterony i miala takie jkaby waski . Tak mnei to obryzdzilo ze do dzis lepiej ze smiechu na ten tekst. Wiec kolego, trust me, i bierz fote zanim w ogole zapakujesz sie w autobus:D powodzenia

Gość jedziemy bambobusem
a co złego jest w autobusach?

Jeżeli była bym chociaż kilka centymetrów wyższa i mieszkała w warszawie, to idealnie wpasowała bym się w opis, a tak pech :P

Gość no nieeeeeee
Aparat - czyli co, trafiła ci się taka dama pokroju Anny Grodzkiej ? :D

Gość Aparat007
hahahhaa..nie az tak zle nie bylo. Ale dla mnie wtedy bylo to bliskie spotkanie 3go stopnia. Na tyle wyrylo mi ryse w pamiecie, zeby nastepny razem prosic o zdjecie a nawet o dwa. :D Kazdy ma jakies wyobrazenie o czlowieku. KObieta pisze jestem szczupla brunteka o dlugich protych wlosach i okej wszytko sie zgadza ale sa inne wazne szczegoly :) Takze jak czasem ktoras pisze na forum jestem atrakcyjna kobieta itd...ehh, szkoda gadac:D

Gość chetniesiespotkam
no wiadoma sprawa, bez foto to sie nie widzimy:) ogloszenie to raczej prowokacja z mojej strony, bo mam doscy czytania tych zjebanych postow i biadolenia. macie typ urody upatrzony, widzicie taka dziewczynę, to kurwa rusz dupe, zagadaj..... moze wolna, moze chce napic sie z kawy i moze kurwa cos z tego bedzie jak poznasz blizej. a tak to siedz i placz, zes kurwa bez milosci zostal.

Gość Aparat007
Autorze taki nasz polski narod, narzekamy w wiekszosci bo wszytko jest niedobre i zle itd. Ale kto z nas robi cos w kieeunku zeby cos zminic? Niewielki odsetek ludzkosci moze 5%, z czego z tych 5% powinie sie noga i im nie wyjdzie i sie wycofaja, i tak naprawde cel osisganie tylko 0.5-1% ludzkosci . I mowie tu zarowno o biznesie, jak i innych sprawach. Bo nie problem jest byc z byle kim, ale sztuka jest byc z kims kogo sie pragnie.