Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpracynudy/szczerewyznanie

Moja dziewczyna przytyła muszę odejść Z MOJEJ WINY

Polecane posty

kiedy się poznaliśmy 3lata temu miała niedowage więc mi pasowało, gdyż mam fiuta tylko 15cm to niekiedy nawet porządnie jeczała, niestety z powodu choroby sporo przytyla, raczej nie schudnie a prawdopodobnie jeszcze przytyje, boję się że w przyszłości mnie zdradzi z powodu niezadowolenia, czasem zazdroszczę murzynom:Ocóż czynić pozostaje tylko usunąć się w cień i znaleźć chudsza

Gość głupota i naciągactwo
dlaczego z Twojej winy? to ona nie utrzymala sie taka jaka ja wziąles. niech spierdala locha tlusta.

Nie kumam tego co piszesz jeśli utyła to jej cipka sie nie zmieniła przecież tylko waga,jeśli jej twój rozmiar odpowiadał to i teraz będzie odpowiadał waga nie ma znaczenia tutaj.Ale masz pomysły!

Gość kobietakokietka23
dlaczego przytyła? co to za chorobą? proszę odpisz autorze pytania

Gość kupa z szczescia
to prowo ludzie!!

jak nie ma znaczenia? jak mu penis dretwial na widok szczuplej to teraz ani drgnie gdy tluscioch. i jak nie odbije z jej winy ze locha to ona go o brak pozycia seksualnego oskarzy

Gość tez tak mam:(
a juz myslalam ze was uczucie polaczylo:) a nie maly fiut :(

Gość kobietakokietka23
Chcesz odejść bo uważasz, że jej niezadowolisz? A nie dlatego, że Ci się przestała podobać? Nadwaga musiałaby być naprawdę baaardzo duża, by coś się w waszym życiu łóżkowym zmieniło.

Gość xgfxgfhgfhh
jeszcze nie wytrzeźwiałaeś czy się nie do piłeś?

Szczerze choroba nie wybiera. Myslisz, ze takl latwo zyc z choroba , ktora wyoluje jak ksutk uboczny nadmiar wagi. Otoz nie. Ona cierpi , a Ty i tak tego nie zrozumiesz. Uwazam ,ze nie jetses gotowy do zwiazku skoro tak o niej piszesz. Wybacz, ale typowe dla mnie niedopwiedzialne zachowanie. Zal mi twojej dziewczyny, bo na nią nie zaslugujesz.

tarczyca, mówi ci to coś, nie będę pisał na co szczęście, jak zawsze nieomylna, teraz z podniesiona głową idź już sobie mazurzanka, uwierz mi że ma to sens

Gość a co polecicie do białych
ale co ma jej waga do pochwy? ma przeciez dalej te same wnetrznosci

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale przeciez nie utyla tak z dnia na dzien, widziales, ze sie zmienia i teraz narzekasz?

Gość ma chlop racje
jak ktos tyje to i wnętrzności się powiększają, wątroba żołądek, w tym i pochwa macica

Gość kobietakokietka23
No tak tarczyca, to zrozumiałe, ale i tak nie rozumiem dlaczego chcesz od niej odejść, to Twoje tłumaczenie jest według mnie wyssane z palca. Powiesz jej, że odchodzisz, bo masz za małego penisa, by ją zadowolić?! Zresztą penis takiej wielkości to jest spotykany u większości, a dużo kobiet w dzisiejszych czasach cierpi na nadwagę, ale to nie znaczy, że nie odczuwa przyjemności z seksu. Może Ty po prostu chcesz odejść, bo Ci się przestała podobać? Proszę o szczerą odpowiedź. Ja bardzo nie lubię otyłości u ludzi, raczej nie byłabym w stanie zaakceptować otyłości u faceta, ale tu sytuacja jest inna, bo przyczyną nadmiernych kg jest choroba, ale chyba da się z tym walczyć i powrócić do poprzedniej wagi.

Gość ja też mam niedoczynność
tarczycy... fakt, z 48kg się zrobiło 65, ale mniej więcej po roku brania hormonów tarczycy zaczęłam chudnąć... teraz mam 58kg, waga idzie cały czas w dół. przy niedoczynności może spaść libido,a Ty niepotrzebnie bierzesz wszystko do siebie, jak hormony się jej unormują to wszystko będzie ok radzę przeczekać

Gość ixyyyyyyyyyyy
a niby czemu ma nie schudnac? owszem, tarczyca powoduje latwiejsze przybieranie na wadze, ale przy odpowiednim leczeniu, diecie i sporcie da sie utrzymac normalna wage

z powodu ukrywanej przed slubem choroby badz sklonnosci do niej uniewaznisz bez problemu malzenstwo obciazajac jeszcze loche wina

Gość Legiony Lucyfera
Twoja matka puszcza się w piekle ha ha ha