Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foxxo

GŁODÓWKA CELNY SPOSÓB ZRZUCENIA KG

Polecane posty

Gość Foxxo

Witam. Mam zamiar zacząć chudnąć z głodówką. Możliwe jest chudnięcie 1kg na 1 dzień. Trzeba pić 2,5 - 3 L wody. Najlepiej Żywiec Zdrój Ja zaczynam bez wprowadzania. 1-3 dni mogą być dość trudne, ale potem to już całkiem lepiej. Startuję z wagą 98kg przy wzroście 164cm Mam 17 lat. Mam problemy z tarczycą więc strasznie przytylam. Za 30minutek zaczynam, równo od 00:00 Kto startuje ze mną?:) Czas głodówki wyznaczam na ok.14 dni. 3majcie kciuki. Oraz zapraszam na mojego nowego bloga - możecie tam sledzic moj cały przebieg z głodówką http://tobeperfectskinny.blogspot.com/ Powodzenia dziewczyny!

Gość SiedziMendaGłodna
jessu to ja nawet nie wiedziałam że to jakiś sposób na chudnięcie! ja siedze głodna bo mój mąż gra zamiast mnie nakarmić :/ ehhh chyba pójde go opierdolic żeby mi kanapki zrobił!

Gość Foxxo
A jednak.. i to dość skuteczna. Po 2, głódówka minimum 10dniowa dokładnie oczyszcza organizm. Ale nie zapomnijcie o lewatywach.. to dość potrzebne jest, lub jakiś tabletek przeczyszczających.

Gość SiedziMendaGłodna
jak dla mnie to dziwny sposób na chudnięcie... raz że lecisz z wody, a dwa że z mięśni :D tłuszcz zostaje i to jeszcze wżera się głębiej, bo ma ciężkie czasy, to trzeba zapasów nabrać :D ehh jeść jeść dziś będa kanapeczki z szynka serem ogóreczkiem i majonezeeem

Gość Foxxo
Wiesz, nie koniecznie. Po 2, spale przez pierwsze 2 dni fakt samą wodę. Ale mój metabolizm się zmieni Mięśnie polecą, ale tłuszcz spadnie. Tłuszcz pierwszy będzie spadał, później mięśnie. Poza tym ja ćwiczę:) Wodą się będe zapychała zamiast jadła.

Gość czarnulka2092
ja sie dolaczalam :D od teraz 00:00

Gość kacha2811
nie lepiej ok 1000kcal + trening z ewa chodakowska? bez sensu taka glodowka nawet zapachy obiadu cie zabija

Gość Foxxo
Kacha2811 nie mam zamiaru odchudzać się rok lub więcej. Wolę schudnąc w ten sposób 15kg na miesiąc. a W lato bawić się do upadłego. Dodaję iż takie głodówki są bardzodobre dla organizmu, bo oczyszcza się je w tedy, a nawet one są wskazane. Czarnulka2092, dopisz ile ważysz żebys miala do porównania za pare dni;)

Gość czarnulka2092
ja bede na glodowc ale na rybach i chudych gotowanych miesa plus warzywa haha xD

Gość czarnulka2092
ja 80 kg wzrost 165

Gość Foxxo
Aj tam.. 24.02 będe się ważyła więc napisze ile schudłam po 10 dniach głodóweczki:D