Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezko byc brzydkim

Jak mialem 13 lat, chciałem mieć dziewczynę. Jak miałem 18, też. Jak miałem 22..

Polecane posty

Gość ciezko byc brzydkim

również chciałem mieć dziewczynę. Dzisiaj mam 28 i też bym chciał, ale wiem że podobają mi się kobiety z za wysokiej dla mnie półki i do usranej śmierci będę brzydkim prawikiem bez nikogo u boku...

Gość ciezko byc brzydkim
Myślę sobie coraz poważniej o zakupie gumowej lalki albo jakiegoś dużego pluszaka przytulanki co bym nie musiał samemu zasypiać. Jeżeli chodzi o lalkę to mógłbym tam gdzie ma twarz nakleić zdjęcie jakieś kobiety która się mi podoba i udawać że jest prawdziwa

Gość ciezko byc brzydkim
Większość tych co się mi podobały jak byłem młody wyszły już za mąż... patrzę na Facebooku na nie i na ich wspaniale prezentujących się mężów... szkoda że tak wyszło. Też bym chciał mieć żonę, rodzinę.

Gość ciezko byc brzydkim
Ani nie jestem zawistny ani nie jestem kobietą.

Gość ciezko byc brzydkim
Może i fajnie, szkoda tylko że zniknął w ciele, które musiało się męczyć w życiu. Szkoda że ludzie nie mają za grosz empatii, współczucia ani humanitaryzmu w sobie... bo gdyby mieli to wszystko, to geny których jestem ostatnim nosicielem znikłyby dużo wcześniej.

Gość ciezko byc brzydkim
W sumie to mógłbym się związać z jakąś samotną brzydulą której nikt nie chciał i spłodzić tyle tylko dzieci ile byłbym w stanie niszcząc im życie i wprowadzając do gatunku ludzkiego kolejne beznadziejne osobniki...

szkoda tylko ze nie mowisz w czarnym niku bylo by wiadomo z kim gadam szkoda ze wy wszyscy co macie roblemy tylko na pomaranczowym gadacie tylko ja na czarnym

Gość ciezko byc brzydkim
a co to by zmieniło?

mogl bym wiedziec z kim rozmawim moze bys my sie troche po uzalali razem ;)

Gość pomOCNA jolKA :)
Mam panowie dla was radę na sto dwa. Oboje jestescie brzydkimi prawikmi i oboje nigdy niebedziecie miec dziewczyny. Moze zatem bycie sie spotikali i wspolnie poruchali? Zadna was nie chce ale chyyba sami siebie byscie sie soie spodobali w koncu macie ciasne dupeczki do ktorych pasuja wasze malutkie kutasy :D

i jak prawiczki? rozwazyliscie co wam zaproponowalam? haha przeciez mozecie sobie ludzki robic mozecie sie przytulac i mozecie sie ruchac :D na cow am dziewczyny jak mozecie miec siebie

pomOCNA jolKA :) szmato oby ci sie nie powiodlo w zyciu i cie w przyszlosci maz napierdalal zycze ci tego z calego serca 😠

Twoje zyczenia znacza tyle co ty caly czyli nic ja tu dobrze chcialam a ty taki agresywny od razu PS Moj chlopak ma 19 cm penisa a ty? :D hahahaha podobno 11 :D tyle to maja dzieci w podstawowce haha

Gość anetowa problemowa
Chyba żartujesz? Dorosły mężczyzna 11 cm? Może powinieneś iść z tym do lekarza? To nie jest normalne.

Gość Kamil 17 lat
Ja mam 18 cm długości i 16 cm obwodu ale mam nadzieje że mi jeszcze urośnie. Moje dziewczyny mówiły mi że jest im wspaniale ale ja chciałbym mieć jeszcze więcej. Jestem wysoki (186 cm) i chciałbym mieć tak długiego żeby pasował do wzrostu. Nie wierzę że ktoś może mieć 11 cm to na pewno prowo.

Gość 19 cm
ja mam 19 cm i chyba bym sie powiesil jakbym mial mniej niz 16 :D

za twoje dobroc to ja ci dziekuje bo ja nie jestem homoseksualista ze by mi takie propozycje skladac a ty zwyczajnie sie wysmiewalas ze mnie i tego ze jestem prawiczkiem jestes zwykla suka i ksenofobka durna pindo

wiesz, chciec to jednak troche za malo, jeszcze jakies dzialania wypadaloby dodac,ewentualnie zmienic,wyciagac wnioski i doswiadczac :)

berenka a jestes atrakcyjna jacys faceci sie toba interesuja interesowali ?

a co to ma do rzeczy/ ? jak sie czuje fajnie,to jestem super atrakcyjna, a jak niezbyt,to pewnie i nie :) kazdy ma inny gust przeciez,a Wy sie poddajecie niepotrzebnie, :"bo jestem taki i taki,to juz dosc",a zmieniac cos mozna codziennie

Gość ciezko byc brzydkim
Ja jak się czułem fajnie to wcale nie byłem atrakcyjniejszy.

czuc sie nieatrakcyjnie a byc nieatrakcynym to ruznica tobie pewnie faceci mowili ze sie im podobasz mi zadna kobieta tego nigdy nie powiedziala slyszalem tylko same negatywne slwa na moj wyglad i wcale nie dodalo mi to checi do dzialania bo jak by kobiety i inni mowili jaki to ja jestem przystojny to pewnie nie pisal bym tego gowna na tym forum i mial bym checi i pewnosc siebie i poderwal bym jakas fajna dziewczyne i byl bym z nia i pewnie bardziej sie bym cieszyl zyciem niz teraz

Gość ciezko byc brzydkim
różnica! Jak ty piszesz :o

Gość ciezko byc brzydkim
Ble ble dlatego nie byłeś u prostytutki jeszcze? Ja się zbierał od wielu wielu lat do którejś ale się strasznie wstydzę i boje się że coś nie wyjdzie :(

Gość tarantylka 5437098
pitu litu srutututu, znam kilku gości, którzy są brzydcy jak listopadowa noc, a mają dziewczyny i to całkiem sensowne, a dlaczego? bo są mądrzy i wierzą w siebie, nie udaja kogoś kim nie są, są sobą i robią to co facet powinien - nie siedza i nie mędzą, tylko idą do przodu, choć są tacy brzydcy... są super

Gość schocks
jak to możliwe że jest czasami 3cm w spoczynku a czasami 8 a max to 18 na stojąco?

Gość ciezko byc brzydkim
tarantylka 5437098 - ja nie znam ani jednego... może pomimo brzydoty są wysocy i mają duże grube członki? Na pewno. Nieładna twarz mężczyzny nie przekreśla mężczyzny o ile inne jego cechy fizyczne są na wysokim poziomie.

Gość ciezko byc brzydkim
Jakbym miał 100% pewnosci ze majac dużo pieniedzy mógłbym wybrać sobie na parnterkę kobietę jaka tylko się by mi podobała to pewnie poświęciłbym się pracy bez reszty i otworzył jakiś biznes. Ale nie znam przykładów gdzie to było możliwe mimo pieniędzy. Nawet jak jest jakiś brzydki i niski bogacz z fajną kobietą u boku to założe się że ma dużego i grubego członka w spodniach.