Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona szukaniem pracy

Powiedzcie szczerze co sądzicie o tych ofertach pracy

Polecane posty

1. W odpowiedzi na ogłoszenie dostałam maila Witam serdecznie, Poszukuję obecnie osoby na stanowisko ... czyli osoby odpowiedzialnej za pozyskiwanie nowych Klientów dla mojej agencji reklamowej. Oferta połączona jest z układem. 2. Byłam dziś na rozmowie. Przed podjęciem pracy wymagane jest dwudniowe szkolenie, koszt 390zł, które mam opłacić z własnej kieszeni. Podobno na to szkolenie kierowane są wyłącznie osoby które pracodawca chce przyjąć, jednakże 10% osób po szkoleniu rezygnuje i pracodawca aby nie być stratny zabezpiecza się w ten sposób. Umowa zostaje podpisana po szkoleniu, na okres próbny na zlecenie. Proszę napiszcie szczerze i od serca co o tym myślicie?

Gość aditersa
tzn praca+sex?

Gość 324242432432
niech się walą, do pracy idę zaby zarobić a nie jeszcze cos płacić, szkolenia w porządnych firmach są fundowane. to są jacys naciągacze

Obawiam się, że macie podobne przemyślenia, jak ja :(

Gość Sławiżel
następny palant-dorobkiewicz szuka jeleni do odwalania pańszczyzny, a ty jeszcze pytasz co o tym sądzimy? chyba wiadomo, że nikt normalny się w takie coś nie właduje!

Gadałam już z tyloma dziwnymi pracodawcami, że zaczynam wątpić kto jest kosmitą: oni czy ja?

Gość katherinaa6589
wiesz kiedyś miałam podobną sytuacje, to było w jakiejś firmie związanej z programami oszczędnościowymi.. no i pojechałam na szkolenie, zabuliłam, no a potem sie okazalo że mam 30 dni żeby podpisać jedną umowe, a jak nie to znowu muszę jechać na szkolenie i płacić, więc był to nie wypał.. Poważni pracodawcy inwestują w przyszłych pracowników i pokrywają koszty szkoleń.

Gość oto polska właśnie......
....:O cwel wyłudza 390 zł za coś czego nie będzie mógł zapewnić potem?? Ludzie to jednak mają tupet i to OGROMNY:O

To jest ściema nie bierz tego. W tym kraju tak się zabezpieczają oszuści bo prawo idzie im jeszcze na rękę. Siostra pisała mi nie dawno że szukała pracy gdzie w ogłoszeniu było napisane że poszukują kierowców do obsługi reklam terenowych. W teorii miało to wyglądać tak że jeździsz samochodem parę godzin po mieście z reklamą a w praktyce okazało się że umawiają klienta jedziesz do nich i oferujesz odkurzacze pralki i inne sprzęty agd ale wcześniej musisz sama taki jeden sprzęt zakupić. Ty je sprzedajesz po 4,000-6,000zł od sztuki a kupujesz za 1,500zł :)

Dzięki Wam Kochani, potrzebuję otrzeźwienia

Gość oto polska właśnie......
do akwizycji,pozyskiwania nowych jeleni---potrzbne szkolenie za 390 zł,które potencjalny przyszły pracownik(?) musi opłacić z własnej kieszeni. he he he he he. to jakis szemrany szmatławiec. sznująca się na rynku firma nie stosuje takich sztuczek:O

Gość florka glorka
nie poszłabym za cholerę, wolalabym w McD prxzynajmniej jasne zasady są

Ani sprzedaż, ani akwizycja, ale i tak śmierdzi

Gość erewrwerewr
a jak wczoraj byłam w sprawie pracy przy sprzątaniu w wielkim centrum handlowym, Poznań, gosc pisze, że daje 600 zł na umowę zlecenie, za 3 godziny rano, no ok, potem się okazuje że to praca dzień w dzień, od pn do niedzieli.... :( i tak sie nei zakwalifikowałam....

No to trochę mało, 10za godzinę, jeszcze ew. trzeba doliczyć dojazdy - no i nigdzie się nie wyjedzie, uziemienie Stawka w gruncie rzeczy kiepska

Gość ewrwerwerew
jakie 10 zł, 10 zł to byłoby jakby praca była pd pn do pt... mi się tam marzy taka stawką 10 zł...