Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany24

Jak przeprosić przyjaciółke?

Polecane posty

Gość Załamany24

Zrobiłem mojej przyjaciółce bardzo głupi dowcip tzn. na walentynki napisałem jej z anonimowego numeru telefonu walentynkę, taka gdzieś z netu sciągniętą jak to moje serce miłuje jej i podpisałem sie jako tajemniczy wielbiciel. To miał być taki tylko żart, po prostu chciałem zobaczyć jak zareaguje, czy bedzie ciekawa kto to napisał itp. Po 4-5 wymienionych smsach (takie naprawde bez zadnych osobistych informacji, ot napisałem jej ze jest fajna i w ogole) napisałem jej w końcu ze ja to ja. Ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu bardzo sie obraziła i poczuła strasznie zraniona, była wściekła, teraz nie odbiera moich telefonów, nie odpisuje na smsy itd. Przepraszałem ją już kilkanaście razy, napisałem ze bardzo żałuje, ze mi głupio, przykro, że nie chciałem zrobić jej przykrości ale ona nic zupełnie nie odpisuje a gdy dzwonie - odrzuca połączenie. Nie wiem dlaczego tak bardzo sie obraziła (moze czekała na walentynke od jakiegos chłopaka i poczuła sie zawiedziona ze tym wielbicielem okazałem sie ja) ale to juz nie istotne, ja po prostu chce ją przeprosić żeby się juz na mnie nie gniewała bo naprawde bardzo bardzo ją lubie, okropnie mi na niej zależy i to najlepsza przyjaciółka pod słońcem. Błagam, poradźcie mi co mam zrobić żeby sie nie gniewała?

jedyne wyjście to znaleźć kogoś kto będzie z nią takie esy pisał. Szczere esy. Facet musi być w niej zakochany. I w dodatku ciacho.

Gość napisz jej
po co sie przyznawałeś?

Gość napisz jej
i chyba nie bola ''zarty'' od nikogo jak przyjaciol wiec troche ja rozumiem

Gość Załamany24
szkoda że jestem głupi jak pęk słomy i mam kuta ojca w dooopie

Gość gość
Moim zdaniem ona jest w tobie zakochana

Gość gość
ale masz poczucie humoru, adekwatne do inteligencji :p

Gość gość
hmm do mnie też stale przyhodzą jakieś mmesy z nieznanego numeru tyle dobrze ze nie wiem co w nich jest bo moj telefon ich nie odtwarza...moze to i lepiej,nie lubie anonimów.s