Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vonnnnnn Heeeee;

Snow Princess - śniegowa królowa! Nowy stylizacja od Kamili!BAJECZNIE jak zwykle

Polecane posty

Gość asefcasc csdasc
o żesz ja pierrdolę. jej ktoś za to płaci, czy robi z siebie takiego debila za free?

Gość Dżorda 27
slincza

Gość Alfonso de Bouvier
wstawie wam tu fote http://3.bp.blogspot.com/-lEjwyerMzrE/URte9srg7RI/AAAAAAAAKe8/jMrbMF6ygug/s1600/65246_425381540875563_139263541_n.jpg żebyście w nią wchodzili a nie na główną bloga, żeby nie nabijać jej wejść :D swoją drogą ładna kiecka, ale ten koleś brzydki... cóż ładnemu we wszystkim ładnie a brzydki nawet ładną kieckę zepsuje swoim wygladem:(

Gość bez aliasu
masakra jakas. Powaznie, to ma byc bajeczne? Tanio i bez polotu, wyglada okropnie, sukienka jak z jakiegos bazaru dla malej dziewczynki, dodatki tez nieszczegolne.

Gość Vonnnnnn Heeeee;
NA BLOGU JEST WIĘCEJ ZDJĘĆ WYGLĄDA SŁODKO, DZIEWCZĘCO I Z KLASĄ

Gość Zbijajcie sie z niej zbijajcie
ale co wam powiem, to laska ma pomysl na siebie i jest odwazna. Nie wyglada jak reszta plastikow, a inaczej i jakos potrafi zainteresowac, przy tym zarobic a co najlepsze robi to co lubi, juz pomijajac czy sie to komus podoba czy nie. Pewnie masa dziewczyn ja za to docenia, ze jednak nie zmienia sie na sile do mas.. tylko jest soba a to sie w zyciu liczy, bynajmniej dla kogos kto ma jakies tam wartosci. Nie swieci cyckami i dupa.. i super. Tworzy sobie cos tam swojego, co jej sie podoba a jednak ma parcie innych na jej szklo.. Popieram ja mimo ze akurat jakos nie podchodza mi jej stylizajce pod gust, ale .. wazne ze jej odpowiadaja.

Gość hgjgykygftytgt
brzydkie włosy