Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powoli mam dość

to ze mną czy z nim jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość powoli mam dość

Ocencie to obiektywnie bo ja już sama nie wiem.. Mam wrażenie że dla mojego partnera ważne jest wszystko po za mną... Np dzisiejsza sytuacja. Był w pracy to pisałam mu że strasznie źle sie czuje i jak tak dalej będzie to wieczorem będę musiała jechać na pogotowie(jestem w 8miesiącu ciąży) a on że dobrze, jak nie przejdzie to pojedziemy itd. Z pracy jak ma dniowke wraca najpóźniej o 19.45. Dziś o 20.20 jeszcze go nie było więc napisałam mu smsa o której wróci. Odpisał że zaraz. Wrócił wypity i jeszcze na mnie naskoczył że sie głupio pytam gdzie jest i kiedy wróci, że nie powinno mnie to interesować i jak wróci to będzie. Zjadł i poszedł spać mówiąc że o wszystko mam pretensje.. Powiedzialam że ciekawe co by zrobił jakbym musiała jednak jechać do tego szpitala to stwierdził że znalazłby sobie kierowcę i byśmy pojechali. Ja na to że na pewno bym nie pojechała bo smierdzi od niego piwem z daleka a po za tym ludzie mają w sobotni wieczór lepsze zajęcia mniz robienie mi za taxowke. Ostatnio podobnie było... Ciągle twierdzi że sie czepiam a on po pracy chce odpocząć. Tak jakbym ja nic nie robiła. Mam brzuch jak balon a mimo to w domu zawsze czysto, posprzątane i jak wraca z pracy to obiad ma podstawiony pod nos. On mówi że w domu to żadna praca itd a jak ma wolne to nawet palcem nie kiwnie jak spytam czy może odkurzyc albo naczynia umyć. Woli iść do sąsiada albo siedzieć przed tv. Co o tym myślicie? Dodam że on wcale nie ma ciężkiej pracy. W sumie to tylko jeździ autem co godzinę sie "zameldowac" a tak to ciągle siedzi i pije kawke. Jak ma nocki to jeszcze sie może przespać kilka godzin.. To ja faktycznie przesadzam i sie czepiam czy z nim coś nie tak?

Gość powoli mam dość
Up

Twoj facet jest nieodpowiedzialny!! Jaka on jest glowa rodziny skoro nie potrafi zadbac o kobiete w ciazy i o dziecko w jej lonie.w kazdej chwili mozesz miec potrzebe pilnego wyjazdu do szpitala-on chyba nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji. Porozmawiaj z nim,powiedz mu o tym jak sie fatalnie czujesz wiedzac,ze nie mozesz na nim polegac. Cd obowiazkow w domu to teraz Ty powinnas lezec a on Ci uslugiwac lub bynajmniej wyreczac z wielu rzeczy...ehh ile jestescie razem?