Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BAJERA

KOBIETKI JAKI POLECACIE PODKŁAD DO TWARZY?

Polecane posty

Jutro mam zamiar kupic i tak sie zastanawiam nad tym z maybelline Affinitone taki w tubce. jak myslicie dobry on jest? poleccie tez jakies inne jakie uzywacie. Cere mam raczej normalna ,ale chcialabym ukryc pory i drobne niedoskonalosci cery

Gość anjm
lirene

Gość gocha na wybiegu
te z biedry sa dobre i tanie . 10zl polecam

Gość fafswfagdeghsh
jest dorby ale podkreśla suche skórki. polecam rimmel gel match

dodam ze mam 22lata wiec zadne przeciwzmarszczkowe. a dwie stowy to przesada . ten z maybelline mnie kusi bo fajne jasne odcienie sa

Gość fafswfagdeghsh
jest okej, za tą cene dobrze kryje itp ale dla mnie teraz jest za ciemny :)

Gość anitossss
LOREAL TRUE MATCH kosztuje 53 zl w Rossmanie ale jest wart!!!

Gość qwpqiqeqrqdqoql
true match kupilam po dobrych opiach ale nie sposobał mi sie, nie służy mi. affinitona mialam probke i też nieładnie wyglądał na twarzy. mineralny z maybelline już lepszy, odpowiadał mi, ale też chyba jest nieco droższy. ostatnio kupiłam ta szybciora eveline 3 in 1 i tak na co dzien jest ok, a cena śmieszna ;)

Gość della bella stella
Ja z niego swego czasu korzystalam i lubilam go bardzo, czasmai do niego wracam jak mi sie znudzi obecny. Kryje dosc dobrze mimo rzadkiej konsystencji ale jak ktos napisal podkresla suche miejsca na skorze.

Gość melancholia#849356893
Ja mam ten z Rimmela i przyznam, że dla mnie jest ok. Mam cerę mieszaną.

kurcze opinie rozne na temat tego meybeline..nie wiem moze zaryzykuje. ostatnio kupilam krem BB Eveline i w ogole sie nie sprawdzil.. dlatego teraz kombinuje z podkladami.wczesniej nic nie uzywalam

Gość qwpqiqeqrqdqoql
tez nie trafiłam jeszcze na naprawde super podkład. szkoda, że próbki są zwykle ciężko dostepne.

Gość o losieeeeeeeeeee
nie masz cery normalnej, cera normalna jest nieskazitelna, bez rozszerzonych porów i innych niedoskonałości. Najlepsze są minerały, a z drogeryjnych podkładów mam obecnie Boujoris i jest naprawdę w porządku.

polecam rimmela obecnie go uzywam ale równiez z JOKO sa dobre i latwo sie naklada na twarz

Gość ilonkaaaaddd
dla mnie lirene matujący, kryjący tez jest z lirene ale jakoś nie sprawdził się.

to mam taka jak opisalam. a ten meybeline orientujecie sie w jakiej cenie? i ten z rimmela w tubce taki tez o nim myslalam ale wydaje sie taki gesty jak kiedys probke patrzalam

AFFINITONE, to gówno. kupiłam rok temu, i do tej pory mam, dla mnie jest beznadziejny, zbyt ciekły, okropieństwo!!! najgorsze podkłady są właśnie z Maybelline i Rimmel'a proponuję Ci, abyś wybrała coś z ASTORA.

z astora z tego co widzialam dosc drogie kosmetyki a podklady tym bardziej.

Gość fafswfagdeghsh
No kremy bb mają to do siebie ,że mało kryją. Moje dawały mi taką pomarańczową poświate...jedynie to ładnie pachniały. Na początek możesz spróbować z soray antybakteryjny za 12 zł i do niego często są kredki do oczu,bazy - nie kryje zbyt ale matowi. A coś poważniejszego co już bardziej kryje to ten co wspomniałaś - on kosztuje w promocji 20 zł. Ten z rimmela gel w promocji był wrossmanie za 15 zł a zwykle kosztuje jakieś 30 :) Jeśli byś chciała zainwestować w coś dobrego to też revlon ale to już koszt 40 zł na allegro a w sklepie 70 zł

Gość karmelina
Ja używam Cashmere 12H Make - Up fajnie wyrównuje koloryt skóry, ja mam cerę porowatą i nie ma tego zbytnio widać. Dobrze się rozsmarowuje i faktycznie wytrzymuje te 12 godzin.

Gość gość
podkład musi być dobrany pod indywidualne potrzeby skóry. Zupełnie inny będzie dla kobiety przed trzydziestką i inny dla kobiety dojrzalszej. Dla mnie najważniejsze, żeby nie wysuszał skóry i miał lekką konsystencję, która delikatnie kryje niedoskonałości. Ja używam podkładu z serum przeciwzmarszczkowym anti-age Revitalift L'Oreal z kwasem hialuronowym i cząsteczkami złota. Dla kobiet z pierwszymi zmarszczkami jest idealny.

Gość Igaszka
Polecam Maybeline Superstay 24, bardzo trwały.

Gość gość
Armani Maestro

Gość czado
zgadzam się,że dla każdego cos innego, chyba ,że produkt spełnia wszytskie założenia jak nawilzający matujący, długotrwały,kryjący itp,