Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnjha

Zarobiłam na targu 34zł...

Polecane posty

Gość mnjha

Mam na sprzedaż trochę nowych i używanych ciuchów.Najpierw wystawiałam na Allegro, ale potem pomyślałam żeby wybrać się z tym na targ.Stałam w zimnie od 7 rano i zarobiłam 34 zł.Porażka! Nie mam pojęcia jak niektórzy się z tego utrzymują...Może akurat miałam pecha??? Odzież ładna, w dobrym stanie za grosze (nowe spódniczki za 10 zł., używki po 5zł/szt). Ech... spróbuję jeszcze.Może następnym razem pójdzie lepiej :-)

Gość żałosna samotniczka
pokaz fote tutaj, wrzuc na voila, ceny sa ddobre, wiec nie wiem moze jakosc kiepska albo fasony niemodne? albo ludzie kasy nie maja

w internecie możesz dać nieco wyższe ceny niż na targu. generalnie targ jest przez ludzi postrzeganych jako najmniej ekskluzywny, muszą łazić, przebierać te ciuchy, generalnie mało kto się na to decyduje. lepiej wystawić na allegro fajne zdjęcia, dobrze opisać rozmiar, napisać że używane, zakup przestaje być uwładzający bo odbywa się w cywilizowanych warunkach a nie jak partyzantka na obrzeżach włodywostoku

Gość tyjthjt
Jeżeli masz tuniki, koszulki na ramiączka i bolerka to wyślij mi zdjęcia na miniok7@wp.pl. Chętnie je kupię.

Gość mnjha
Zastanawiam się czy to nie przez porę roku.Kto teraz nosi mini? A mam ich masę... Wystawiłam je na All za niecałe 8 zł i nic nie poszło... To coś takiego (sorki za nędzną jakość zdjęć): http://pokazywarka.pl/1h14a3/ Szału może nie ma ale za takie grosze to się chyba opłaca?Jeśli jeszcze obniżę cenę to nic na tym nie zarobię :-( Handlarką nie będę...

Gość żałosna samotniczka
wiesz co, ładne te spódniczki, niebieska szczególnie, ale obawiam się,że tym co odstrasza ludzi jest ich długość a raczej krótkośc, może mi sie wydaje ale są bardzo krótkie, mało ktora laski chodzi w takich, rzadko ktora pokazuje zgrabne nogi, a jak juz jakas laska chodzi w krotkiej mini to z reguly jakiejs wyzywającej z sex szopu.

Gość qwpqiqeqrqdqoql
ta biała jest fajna ;)

Gość fghfg
eee teraz w ogóle takie spódniczki niemowdne

Gość czekoladopolola
sliczne! chetnie kupilabym brazowa

Gość mnjha
Mi też wydają się krótkie.Zostawiłam sobie jedną z brązowych-ubieram do niej długi kardigan oversize i grube rajstopy-wtedy nie czuję się w niej "nago" ;-)

Gość żę tak powiem
Ja również chciałam sprzedać nową sukienkę, dużo niżej niż cena zakupu i też jakoś nie ma chętnych, a sukienka nowa z metką i lezy mi niepotrzebna w szafie :-(