Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalllamandraaa

Ogólne problemy ze zdrowiem - nowotwór?

Polecane posty

Gość kalllamandraaa

Nie wiem co się ostatnio dzieje z moim życiem... jestem przerażona. Od roku mam poważne problemy ze zdrowiem - najpierw była anemia, z którą zreszta nadal walczę, jest już lepiej, ale mimo to choroba ciągle wraca. Potem torbiel na jajniku, na szczęście obyło się bez usuwania operacyjnego. Ostatnio natomiast, od ok. pół roku mam bardzo podwyższone limfocyty w krwi, są to już któreś badania, więc nie jest to przypadek. Nie miałam w tym czasie jakis poważniejszych infekcji, poważniejszą złapałam dopiero miesiąc temu, do tej pory leczę się z grypy. Mam ataki paniki, że to rak, bo naczytałam się, że to moze być objaw... natomiast prawdą jest, ze od orku żyję w ciągłym, nieustającym stresie, nie wiem czy to nerwica, ale już nie daję rady. Jestem non stop zmęczona, osłabiona, nic mi się nie chce, bóle głowy bardzo uoprczywe, żołądka, brzucha. mam dość tych wszystkich badań, szpitali, lekarzy, strasznie sie boję, ze to coś poważniejszego. Nie wiem już co dalej robić...

Gość roland22
Zdrowie to poważna sprawa....tu nie szukaj porad.

Gość najlepiej będzie...
jak skonsultujesz to z lekarzem.... On nic nie mówi na te wyniki badań i grype, która zdeecydowanie za długo trwa ? Masz kaszel i chrypę ?

Gość lesia254
Polecam lekarza Medycyny Naturalnej we Wrocławiu lub w Oleśnicy robi badania całego organizmu na tle komórkowym.Zapisy 694954933 ja swoje zdrowie dzięki naturalnym preparatom polepszyłam o 80% stosowałam,preparaty,które mi polecono.Trochę to kosztowało ale było warto od 2-óch lat nie choruję mam dobre wyniki ,czuję się o 20-a lat młodsza