Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo sama nie wiem co robić

Czkawka przestań świrować tylko wejdź tutaj i mi powiedz

Polecane posty

czy zdjęcie powiedzmy w podobnym stylu jak poniższe nadaje się do dyplomu poważnej uczelni publicznej czy dostanę opierdol w dziekanacie ? http://www.makeupschool.pl/prace%20dyplomowe/img_2009-07-05_124023.jpg

już jestem :D a duże bedzie to zdjęcie w dyplomie? bo wydaje mi się,że bedzie na tyle małe iż nikt nawet nie zauważy makijażu

tylko nie wiem czy kolczyki nie są za duze i czy można dawać foty w na kryciu głowy? a z drugiej strony przecież to zdjecie do dyplomu a nie paszportu, chyba jest jakaś dopuszczalna zgoda na frywolność? nie powinny Cię opierdolić w dziekanacie, a jeśli tak uczynią to będzie o nich brzydko świadczyło :)

4,5x6,5 i niestety widać kolorki :( może ściągnij sobie na pulpit to zdjęcie i zmniejsz do tego rozmiaru to zobaczysz dokładnie... a co sądzisz o sweterku? chyba lepiej było zrobić jakieś w kostiumie albo bluzce galowej ;(

zmniejszyłam sobie do 20% - nic nie widac, dopiero od 40 % widac kolory... sweterek moze byc. Ważne,że jest białe tło i normalne ustawienie. No mi sie wydaje,że sie nada...ale jak masz obawy i wątpliwości, to może na wszelki wypadek zrób sobie nowe? albo idz do dziekanatu i jak Cię odprawią z tym to wtedy zrobisz nowe... a może sie uda to

o Jezusie, co to jest toto powyżej :D ? coż, miejmy nadzieję, że to moje przejdzie przez "sito"... większość pewnie będzie miała takie fotki jak tutaj: http://wsrl.pl/uploads/images/1.jpg ale ja w takich "stylizacjach" wyglądam strasznie ponuro i nijako :( chciałam mieć jakąś wesołą fotkę :)

te foty wygladaja raczej jak do CV, no i osoby na nich wygladają starzej/dojrzalej, a Ty wygladasz młodo i faktycznie wesoło. a jesli zdawałas na artystycznym kierunku to chyba tymbardziej powinni zaakceptować ;)

Gość hgjhh
Jak się boisz tych kolorów to możesz w photoshopie jakoś je pozmieniać żeby były bardziej neutralne. Ja bym się bardziej obawiałą o te kolczyki i chustkę na głowie

chyba właśnie tu jest największy problem... bo mój kierunek jest raczej zupełnie z innej bajki... nie jestem pewna czy takie zdjęcie przystoi młodej pani inżynier ;( chustka w groszki niedobra? lepsza taka niż w jakieś kfiotki... a kolczyki mam troszkę mniej rzucające się w oczy niż u tej pani na zdjęciu ;)