Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brajanek

Ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość Brajanek

Cześć, mam pytanie do kobiet, od 2 miesięcy wraz z partnerką uprawiamy seks, jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi. Od Momentu przebicia błonki, robiliśmy to 4 razy, w przedziałach około 2 tygodni, gdyż nie mamy możliwości na chwilę obecną robić tego częściej. Otóż moja partnerka ciągle odczuwa ból, czasem taki, że aż płakać jej się chcę i to w każdej z pozycji, czasem mniejszy. Tak jakby coś ją kłuło, staram się być bardzo delikatny. Czasami ból jest już na wejściu a czasem wejdę całym członkiem i wolno poruszając boli, dodam, że mój członek jest trochę skrzywiony w dół i nie wiem czy to moja wina, czy to są dopiero początki i będzie wszystko ok? stresów ani leków nie ma, oboje jesteśmy nakręceni max. Co robić? Pozdrawiam

Gość dfgdfg
ile macie lat?

Gość dsaqwsasda
moze jestes za długi i ją boli? mysle ze ona jest za bardzo spięta. a moze jest za mało wilgotna, moze jakis zel by się przydał?

Gość babsje
po pierwsze lubrykanty po drugie po rozdziewiczeniu 3-4 dni trzeba odczekac by wszystko sie zagoilo po trzecie jak nic nie pomoze a dziewczyna nie jest spieta to trzeba do ginekologa bo to moze byc nadżerka lub jakies wady w budowie pochwy

Gość pazdzioszeniek
nie ucinaj ale tez nie wtykaj skoro ja boli

Gość Brajanek
Ja mam 24 lata, ona 22. stosujemy lubrykanty, smarowanie jest, więc naprawdę nie wiem. Ona mówi, że się nie stresuje. Długością to raczej nie idzie, bo czasami wejdę 2 cm i już ból, czasem jest do zniesienia, czasem nie. Fakt, że robiliśmy od pierwszego razu, niewiele, ale czy nie powinno być tylko lepiej?

Gość Brajanek
PS: nie podszywajcie się pod nie swój nick

Gość Vanilla Perfume
autorze powiem ci ze ja tez odczuwam bol podczas stosunku nie wiem z czego to wynika czy z budowy ciala (jestem bardzo szczupla) czy moze chodzi o rozmiary czlonkow (dlugie z duzym obwodem) nie bylam z tym u lekarza ale zamierzam sie dowiedziec o co chodzi... za kazdym razem podczas stosunku to samo a nie jestem dziwica juz jakies 1,5 roku

Gość hgjhh
może jednak jest spięta? Może niech spróbuje wypić trochę winka czy coś? Mi to na początkach pomogło :)

Gość Brajanek
Widzę, że nie którym się naprawdę nudzi

Gość Vanilla Perfume
nie

Gość Vanilla Perfume
na niedorzeczne pytania nie odpowiadam

Gość dssdsd
pewnie masz za grubego .. wasze genitalia do siebie nie pasują .. Ona potrzebuje raczej mniejszego cżłonka .

Gość Brajanek77777
Ona ogólnie sądzi, że to początki i tak musi być, że jeszcze nie porozciągane, ja też nie mam jakiejś wielkiej wiedzy, ale sądzę, że jak coś boli to jest coś nie tak, też jej już mówiłem aby się wybrała do ginekologa, a nie była u niego wiele lat. Alkohol mogę spróbować, ale gdy się kochamy jest wszystko super, do momentu wejścia, po niej nie widzę jakiegoś stresu, a gdy się czasem uda porobić dłużej i w miarę mniej boleśnie to zamiast uczucia przyjemności, ona odczuwa chęć wypróżnienia się i to nie siusiu, kolejna ciekawostka:/ jeśli ginekolog wykluczy jakieś schorzenie u niej, to ja się chyba będę musiał przejść do urologa, sprawdzić czy może to skrzywienie moje nie jest przyczyną. Za grubego to nie, z resztą dziecko przechodzi i daje rade:)

Gość dssdsd
a grubego to nie, z resztą dziecko przechodzi i daje rade niezupełnie .. Niektore kobiety z wąskimi pochwami potrzebują cesarskiego ciecia albo maja nacinane krocza podczas porodu .

Gość Brajanek77777
Ale mimo wszystko wykluczyłbym długość i grubość, mierzyłem kiedyś i wszystko mieści się w normach. Także to musi być coś innego

Gość dssdsd
długosc masz nie wiecej niz 16 cm ?

Gość Vanilla Perfume
jak zaczynacie to ja boli a jak juz to troche dluzej potrwa? czy konczycie szybko

Gość Brajanek77777
no tak 16 mam, może trochę więcej. jak zaczynamy to boli ją tak, że wejść nie mogę, jak już się uda i trochę ruszam w niej, to ten ból jest trochę mniejszy, ale nadal boli, jakby ją coś urażało wewnątrz, niestety skończyć musimy oralnie, bo jak innaczej skoro ją to boli i jedyne co czuję czasami, to że zaraz się wypróżni:/

Gość Vanilla Perfume
na poczatku jest najgorzej ale moze inne pozycje nalezy wyprobowac

Gość Brajanek7777777
Wiem, tym bardziej, że robimy od pierwszego razu dopiero 4 podejścia i to nie często. może to prezerwatywy? pozycje bolą ją każde, w klasycznej mniej i bocznej, ale w klasyku ciężko mi wejść, przez skrzywienie, a w bocznej penis wchodzi bokiem, więc to może faktycznie przez to skrzywienie? W końcu odechce nam się obu i tak to się skończy:/

Gość Vanilla Perfume
od tylu?

A mi sie coś wydaje, ze ona sie nie umie wyluzować do końca, albo faktycznie jeszcze sie nie przyzwyczaiła... No chyba, że to głebszy problem np. w budowie, albo z jakas infekcja czy czymś takim, to tylko ginekolog pomoże.

Gość Brajanek7777777
Od tyłu najbardziej boli:(

Gość gość
Jak was boli podczas stosunku to jesteście nie dopasowani. Można wtedy używać jakiegoś lubrykanta z allegro lub kremu znieczulającego. Taki krem ogólnie jest trudno dostępny i można go kupić przede wszystkim w internecie. Ja kupuje na www.naporost.pl i stosuje do robienia sobie tatuaży. Innych środków do znieczulenia podczas stosunku nie znam bo jest to rzadkie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona