Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka studenta

Dlaczego na studiach nie ma wywiadówek???

Polecane posty

Gość matka studenta

Jako matka chyba mam prawo wiedzieć jak idzie mojemu dziecku na studiach. Dzwoniłam dzisiaj do dziekanatu, ale nie chcieli mi udzielić żadnej informacji tłumacząc, że syn jest dorosły itd. Przecież to jest jakiś absurd, jak dziecko 20letnie można nazywać dorosłym, ja dobrze wiem jak te studia wyglądają. A ja sie zwyczajnie martwie, syn mowi tylko, że jest ok, ale żadnych szczegółów nie mówi.

jest już pewnie po sesji, poproś go o pokazanie indeksu

Gość matka studenta
mowi, że został w dziekanacie. ja mu nie wierze, ale co moge zrobic, zamykam pokoj na klucz przede mna, wiec nawet w rzeczach mu nie pogrzebie

Gość 6u6ui87gf
nie potrafiłaś wychować syna, no to masz. a to, ze zostawil w dziekanacie indeks jest prawdopodobne, moj tez tam lezy :P

Gość Cherepah
jak wszystko pozdawał to zostawił indeks.

Indeks mógł zostać w dziekanacie, bo musi zostać podpisany. Nie mogą informować Ciebie o wynikach syna, ponieważ nie mają prawa udzielać takich informacji. Jest dorosły. Jak to mi ktoś ładnie powiedział (kobieta po 40), że jak ona miała 20 lat, to u siebie na wsi była już starą panną, więc, to znaczy, że to nie dziecko. Osoba młoda, bardzo, ale mimo wszystko wg prawa dorosła. Ja się cieszę, że moim rodzicom takie rzeczy nie przychodzą do głowy i szanują moją prywatność.

Gość uyuyuyiu
nie osmieszaj sie kobieto... jest dorosly, przeciez go nei zbijesz bo ma dwóję... indeks akurat mogł zostac w dziekanacie, nam tez dawali, potem zabierali, itp