Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

ej a może bym kręciła filmiki z Las Varszawas? tylko nie mam kamerki :)

Polecane posty

mam tylko w komórce, ale nie umiem potem zgrać,obrobić i w ogole do kitu by było, ale jakby ktos chciał kręcić ze mną filmiki i otworzyć kanał to mogłoby być fajnie, bo mam bardzo dużo do przekazania ludzkości! stworzyć mini serial albo kanał z wróżbami interaktywny plus wycieczki po mieście pokazywanie parku, kościołu i tramwaju, zachwyt nad tabliczką "uwaga psie kupy", dla lepszego efektu moglabym wystepowac w torbie papierowej na głowie i wszyscy by sie głowili czy jestem ladna czy brzydka :D

Gość ixyyyyyyyyyyy
swietny blog czekam na wiecej niusow z kafe moze jakies wieczorne podsumowania tego co sie dzialo? albo opisz kilka najwiekszych afer w historii kafe? pamietam, ze kiedys powstal blog kafe-kwiatki czy cos takiego, ale szybko go porzucono mam nadzieje, ze TY nam tego nie zrobisz P.S. w stopce powinnas miec adres bloga, by kazdy sie o nim dowiedzial

myślałam, o tym, ale boję się grzebać w profilu i ruszać stopkę,jakiekolwiek zmiany w niej (a było to pod koniec 2011 ) kończyły się banami :( dziekuje ;) postaram sie umieszczać najważniejsze teksty z dnia, dzisiaj np. były to wiersze dla Madzi :classic_cool: nie wiem czy ten topik sie jeszcze ostał, no i troche sie obawiam prawnych konsekwencji - czy nie bede miec problemow? w koncu w tym kraju taka cenzura :O

Gość ixyyyyyyyyyyy
oo te wierszyki sa dobre Słodki mój aniołku płaczę od wtorku bo Ciebie juz nie ma i nie zjesz ziemskiego chleba Łzy się toczą niczym groch w piersi swojej tłumie szloch Mąż rozpacza sam w łazience Zimnie Twoje madziu ręce Zimne Twoje madziu nóżki jak u wodnej kaczuszki. 1 Madziu Twoja mama niedobra kobieta trzeba ją będzie wrzucić do klozeta 1 Śpj słodka istotko Byłaś dla mamy maskotką 1 Madzia, piękne imię skarbusia, tęskni za nią mama Kasiusia

Gość (wybierz pseudonim dla siebie)
ze ci sie chce i masz czas babrac sie w tym gownie

no :classic_cool: ciekawe co Katarzyna W by poczuła/pomyślała gdyby to zobaczyła :D nawet nie zdziwilabym sie jakby ona byla kafeterianką :D

nie chcę stosować jednak zbyt nachalnej reklamy (spamu) mam troche czasu i chce mi sie w tym babrać, bo kafe to najlepsze co mnie w życiu spotkało! :) kafe i CMM! :)

Gość fanKamilella4pl
NIE NASLADUJ MOJEJ ULUBIENICY ELLI4PL Ela Erantasis jest najlepsza w filmikach!!!!!!!!!! Oddany fan Kamil:)

Gość fanKamilella4pl
SKRYCIE LICZE NA TO ŻE ELLA ZAPROSI MNIE DO USA bede mogl wyjadac z amerykanskich smietnikow :)