Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olorinek

praca w STRAŻY MIEJSKIEJ

Polecane posty

wiecie cos na temat rekrutacji w strazy miajskiej??? nabor tam jest staly ciagly jak w policji moze ktos udzielic praktycznych informacji bo chcialbym tam sprobowac sie dostac

Gość Kociczzka
Rekrutacja? Przecież SM została już w wielu miastach zlikwidowana, oby została zlikwidowana wszędzie. Poszukaj normalnej pracy, będziesz czuł satysfakcję wypisując mandaty za to, że ktoś np. wyszedł z psem bez smyczy itp ? :O

gwozdzia wbic nie umie to chce do strazy byle gdzie by rodaka gnebic. i jeszcze tacy najbardziej te lewusy narzekaja na rzad

mieszkam w norze gdzie jest totalne bezrobocie tutaj absolutnie NIKT nie zarudni no chyba ze wyrzekniesz si wyplaty a i na to moga krecc nosem bo np stazystow mimo ze za darmo sa nie chca nigdzie... straz miejska najlepiej zlikwidowac nie zlikwiduja w duzych miastach wiem bo u nas kiedys zlikwidowali i teraz domagaja sie przywrocenia a praca w sam raz nie wymagga takiego nakladu finasowego jak policja i przyjmuja od razu wic zwyczajnie stac mnie na taka mundurowke do tego nawet urzad pracy moze doplaci za jakis kurs dla nich

Gość hyll
a jakiz to problem sprobowac tylko gdzie dokladnie?

obojetenie byle w wielkim miescie woewodzkim warszawa poznan wroclaw krakow gdansk szczecin

Gość yghh
w stolecznej?

nie w warszawskiej raczej nie mam za daleko do warszawy no chyba ze by mi przez tel za[ewnili ze zatrudnia napewno ale w to watpie

Gość yghh
tak pewnie na telefon to sie nie uda chyba ze znasz komendanta