Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola123456

ZABRZE, Na pomoc! ślub w czerwcu a ja nic nie załatwiłam..

Polecane posty

Gość karola123456

Tzn. nie do końca nic. Jest termin u księdza i sala. Ale reszta... suknia, kwiaty, obrączki, muzyka. Wszystko na mojej głowie bo mój chłopak jest za granicą. Były targi ślubne w Katowicach, ale nie dałam rady pojechać. Znacie kogoś, firmę jakąś najlepiej z Zabrza, która by się tym zajęła?Albo możecie kogoś polecić. Zaczynam panikować , bo trochę odpuściłam z braku czasu.

Gość ze co?
weź się w garść to jeszcze bardzo dużo czasu wszystko załatwisz :) tylko powoli, zrób sobie listę rzeczy do załatwienia pilnych, mniej pilnych i rób to systematycznie.

Gość Pomaranczowa Monika
Hej zacznij powoli a systematycznie znajdz wzor obraczek pochodz po jubilerach poszukaj gdzie taniej zrobia obraczki zastanow sie jakie chcesz kwiaty , czy do dekoracji stolu tez kwiaty jaki bukiet dla rodzicow na podziekowaniach potem do kwiaciarni i szukaj gdzie lepiej znajdz dj ewentualnie zespol , potrzebujesz pomocy? daj znac pomoge droga emialowa ;)

Gość laj laj laj pa ta taj
Kobieto, ja biorę ślub w lipcu i też nie mam kwiatów i obrączek, nie panikuj. Suknię dopiero co zamówiłam, ale jakbym poczekała miesiąc to też by się nic nie stało. Kwiatów i obrączek nie brakuje. Największy problem będziesz miała z orkiestrą więc od tego zacznij. Potem oczywiście suknia