Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość he,.....j

Wy jesteście dziećmi po komunie. Wam zawsze bedzie źle. Taka prawda

Polecane posty

Gość he,.....j

Gardzicie komuną a tak narawde wam potrzebna jest komuna, lewica w wersji extreme. Bylyby mieszkania za poldarmo, setki ulg znizek, panstwo by robilo wszystko za was jak za prlu, wam kapitalizm i prawica? Przeciez byscie zdechli z glodu, juz zdychacie na kredytach i psioczycie by wyjsc na ulice szok.

Gość offerma
racja

no a was nie wkurzają te ciągłe podwyżki? Coraz więcej ustaw ograniczających? Państwo bezprawia,afery zamiatane pod dywan?

Gość Cherepah
zawsze tak było, my mrówy jesteśmy od tego, zeby na nich zapracować. nawet jak ktoś pójdzie to władzy z dobrymi chęciami, to zaraz go kupią, przekonają, umoczą w go. Podstawią kobietę, naszprycują czymś i nakręcą film. jakby sie komuś wydawało, że mamy cywilizowane czasy, to tylko częściowo, reszta to gra pozorów.

Gość Cherepah
a tak w ogóle, to żyjemy w takiej komunie, mamy centralne zarządzanie, to podstawa socjalizmu, jakby kto nie wiedział.

Masz postkolonialna mentalnosc chlopa panszczyznianego i kompleks prowincjusza;) Jesli potrzebujesz "pana" to Twoja sprawa, ale nie zawracaj tym wariactwem glowy innym🖐️

no skoro minister od finansów dyktuje ile kasy z mandatów ma wpłynąć do kasy, ile procen firm ma ukarać urząd skarbowy to tak.centralne zarządzanie.

Gość Cherepah
w zasadzie chodziło mi o to, ze mówią nam ile i czego możemy produkować,ale tamto też właściwie...

Gość Cherepah
no bo już myślałem, że do mnie, ale wolałem poczekać.