Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dxhgkkj

Dziewczyny, poradźcie, chcę sprawdzić, jak wyglądałabym w ciemnych włosach

Polecane posty

Gość dxhgkkj

Mam rozjaśniane do blondu i coraz częściej myślę nad ciemnym brązem, ale nie chcę ryzykować. Chciałabym najpierw sprawdzić jak będę wyglądać, myślałam o piance takiej na 1 mycie, ale czytam, że albo kolor wcale nie łapie, albo nie chce sie zmyć (a blond "zabrudzony" na czarno pewnie niezbyt ciekawie by wyglądał...). Mozecie mi coś poradzić?

Gość dxhgkkj
Program to nie to samo, zresztą najważniejsze jest, jak bym się czuła. Albo inaczej zapytam: Czy mogłabym zrobić hennę ciemną na moe blond włosy?Tzn czy ona wymyje się do końca? farbuję na blond tylko odrosty, więc zakładam, że nie miałabym problemu z ufarbowaniem ich potem (chodzi mi o to, że niby nie można już po hennie chemiczną farbą)

Gość znanaleczniepodpisana
a henna po jakim czasie sie zmywa

Gość na henne nie wolno kłaść
farby ! jeśli położysz hennę na włosy, to musisz poczekać aż włosy odrosną nie warto włosy po hennie są okropne:O

Gość jjjjjjajajaja
ja mialam rozjasnione wlosy i wkoncu chcialam wrocic do mojego ciemnego blondu/jasnobrazowego koloru. Poszlm do dobrego fryzjera. Wybral bardzo ciemny braz z polyskiem wisni. Zupelnie nie wiedzialam jak to bedzie wygladac. Uzyl szampony koloryzujacego. Efekt byl niesamowity. Bylam bardzo zadowolona. Swoj kolor odzyskalam po ok dwoch mesiacach bez odrostow i niszczenia wlosow. tobie tez polecam tak zrobic, ale lepiej zeby fruzjer dobral Tobie kolor do cery.

Warto ekperymentować ale jak poprzedniczki pisały w dobrym salonie fryzjerskim. Powodzenia

Gość klopsik555
nie da się zrobić tak, żeby kolor ci się całkowicie ładnie wypłukał. Nieważne co nałożysz, czy to będzie szamponetka, czy henna czy jakaś pianka, najprawdopodobniej nie wrócisz już z tego do blondu bez rozjaśniania. Zawsze możesz przerobić zdjęcie w programie, ja np. przerabiałam swoje zdjęcie w gimpie, zmieniałam sobie kolor włosów, w tych programach internetowych to nie to samo, fryzury są sztuczne.