Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania20 20 20 20

Boję się chłopaka mojej przyjaciółki !!

Polecane posty

Gość Ania20 20 20 20

on jest chory nie wiem co on do mnie ma, boję się do niego odezwać normalny psychopata, ma urojenia i to straszne, jak ona gdzieś pójdzie to od razu dzwoni do mnie i wypytuje choć ja czasami nie wiem gdzie ona jest, wyzywa mnie od razu od najgorszych suk, dziwek itp,. Wczoraj ona się z nim pokłóciła i gdzieś wyszła , przyjechał do mnie byłam sama w domu wyszłam do niego na dwór a ten zaczął krzyczeć gdzie ona jest że zaraz mnie zabije szarpać aż w końcu zawalił mi w twarz dobrze że wyszedł mój sąsiad bo nie wiem co by mi zrobił, on o wszystko obwinia mnie jak się pokłócą to ja jestem temu winna, ona gdzieś pójdzie ja pewnie był,am z nią i tak w kółko, aha dodam że jej też nie traktuje dobrze ale to inna bajka, on mam mi też za złe że ona mi wszystko mówi a jaj jej np radze a co mam robić i tak już jej i jego unikam ale on do mnie wydzwania a nawet przyjeżdża, szantażuje mnie bo coś o mnie wie jest obleśny i go nienawidzę proszę o jakieś rady tylko nie typu policja bo ona nic mu nie zrobi poza tym jego rodzina ma spore kontakty

Gość Ania20 20 20 20
on wie o tym, że nie myję cipki:(

Gość Ania20 20 20 20
słuchaj jeśli cię sytuacja śmieszy to pośmiej się ale nie pisz głupot bo mi nie jest do śmiechu

Gość Ania20 20 20 20
dałam mu raz psitki i była nieświeża i teraz sie boję

Gość julaaaaaaaaaaaaaee
a twoja kolezanka wie ze on ciebie tak traktuje ?????//

Gość bajlandos
teraz to i ja jestem ciekawy co on o Tobie wie takiego

Gość bajlandos
teraz to i ja jestem ciekawy co on o Tobie wie takiego

Gość Ania20 20 20 20
no koleżanka wie że ma jakieś tam pretensje nie wiem czy wie że aż tak bardzo ale ona i tak by nic nie mogła zrobić bo ją traktuje jeszcze gorzej no wie coś co było głupie i dawno temu było minęło chciałabym zapomnieć ale niestety nie mogę

Gość bajlandos
Olej ta kolezanke Skoro on ja tez zle traktuje i ona nic z tym nie robi Glupota jest zarazliwa

Gość Ania20 20 20 20
no ja staram się jak mogę jej unikać widuje się z nią raz na tydzień czy dwa dzwoni do mnie dość często ale nie widuje się już z nią ale on tego nie rozumie myśli że ja jej mówię żeby się z nim kłóciła czy nie wiem co urojenia ma

Gość bajlandos
To sie nie widuj z nia wcale No a z tym gosciem to nie wiem co Nie masz kogos zeby Cie obronil?

Gość Silviana
Co za patologiczne towarzystwo .

Gość bajlandos
Naprawde debili trzeba unikac jak ognia

Gość Ania20 20 20 20
to tak łatwo powiedzieć to jednak moja przyjaciółka niby mam znajomych ale jak kiedyś jeden mu zawalił to jeszcze musiałam go przepraszać bo powiedział że wszystkim powie nie wiem co z nim zrobić nienawidzę go !!

Gość Ania20 20 20 20
dzięki kevin

Gość bajlandos
To niech powie A ty mniej to gdzies Sama napisalas ze to bylo dawno i bylo glupie Teraz jest teraz i nie ma co sie przejmowac

Gość Ania20 20 20 20
no wiesz może i to było dawno i to było strasznie głupie ale jak komuś powie to taką mi opinię zrobi że nie wiem moi rodzice, znajomi i rodzina klapa po całości

Gość bajlandos
Ja bym tak zrobil Jesli ktos by mnie czyms szantazowal to chcialbym mu to cos zabrac

Gość bajlandos
Moze nie kazdy w to uwierzy

Gość Ania20 20 20 20
chciała bym ale ma dowody i to takie niezbite wiesz jakby ich nie miał nie pozwalał by sobie na tak dużo choć sama już nie wiem on w ogóle chory i porąbany jest jak cała jego rodzinka

Gość bajlandos
jak wszystko sie wyda to zostana tylko Ci ktorzy naprawde Cie kochaja

Gość bajlandos
Wiec same plusy z ujawnienia prawdy Na poczatek mozesz tu napisac co takiego zmajstrowalas niegrzeczna dziewczynko :) A tak na serio to jedyne co mi przychodzi do glowy

Gość Ania20 20 20 20
ale jaki wstyd będzie pół miasta będzie plotkowało nie mieszkam na wsi ale w taki nie za dużym mieście wiesz takie około 80 tys ludzi więc wyobraź sobie

Gość Ania20 20 20 20
w sumie to masz racje tutaj mogę ci napisać jakieś półtora roku temu pieprzyłam się z jego ojcem można powiedzieć że za kasę z nim w sumie też się przespałam on opinią ojca się nie przejmuje bo ten to jej w ogóle nie ma, i jeszcze z takim jednym się spotykałam ale nie wiem skąd on to wie

Gość bajlandos
Dawaj napisz co zmajstrowalas

Gość bajlandos
No i nie przesadzaj Zeby pol miasta nie mialo niczego innego na glowie tylko plotkowac o Tobie:)

Gość Ania20 20 20 20
no właściwie to tak znam już to miałam koleżankę i pól miasta o niej plotkowało a moim rodzice to ich zabije a ja sama nie wiem czemu to robiłam

Gość Ania20 20 20 20
no widzisz wcale nie udaje że to jakaś tam błahostka

Gość bajlandos
Na bank wiesz dlaczego to robilas Ale nie mam zamiaru Cie osadzac Kazdy kiedys zrobil cos czego zaluje