Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielkaww

Co Wasi faceci mówią gdy jesteście w szpilkach?

Polecane posty

Gość anielkaww

Pytam, bo jestem z facetem od 3 lat. I tylko narzeka jak takie buty kupuje. Idąc ze mną do sklepu po buty zimowe, pokazywał mi same plaskie, a jak zobaczyl obcas to mowil ze na zime to sie wygodne kupuje, no ale nie wspomne ze latem w wysokich butach tez widzi problem. Nie wiem o co mu chodzi. Jestem wysoka i dobrze wygladam na wysokim obcasie, tak sadze, a on mowi, ze tylek mi sie wtedy dziwnie uklada...spotkalyscie sie kiedys z takimi komentarzami?

Gość Mój na ogół śmieje się z kobie
w szpilkach, że chodzą jak pokraki. Czasem jak wyjątkowo niezgrabnie idą, wytyka je palcami aż mi wstyd za niego... :( On lubi wygodne buty i mówi, że to idiotyzm tak sobie nogę kaleczyć. Ja nie mam szpilek, ale mam wyższe buty, nie potykam się, ale nie idę tak szybko jak na płaskim, a on zawsze zapomina i muszę go gonić :(

Gość anielkaww
z tym kaleczeniem nogi to jakbym swojego slyszala...

Gość inaczej jest z moim
a moj ma fetysz i uwielbia im wyzsze tym lepiej.... juz lepiej miec faceta ktory woli plaskie niz takiego ktory kreci nosem na baleriny.. ja tez lubie obcsy ale nie az tak zeby w nich wpadac do lozka a niestety to jedenz bardziej krecacych mojego tz gadzetow nie narzekajcie dziewczyny

Gość Naaatasha1
Mój mówi - najpierw naucz sie chodzic a potem zakladaj takie wysokie, ale to wieczny krytykant takze olewka.

Gość maczuga_herkulesa
Nie no, szpileczki to piękna sprawa. Takie baleriny są aseksualne od wyglądu aż po nazwę.