Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Maja1238

ABORCJA

Polecane posty

Gość warszawianka10
do kakcap: Jak to, jaki związek ma marnowanie plemników z aborcją? Przezcież to takie samo podejście. Dziś pozwolisz spermie męża wytrysnąć obok pochwy zamiast do pochwy a jutro dokonasz aborcji, bo gumka pęknie...

Gość warszawianka10
do uzywam npr: Chętnie bym zapytała Twojego męża, co o tym myśli. Ale domyślam się, że, skoro pozwala Ci połokać spermę, to również traktuje plemniki jak złośliwego raka... Do góry nogami takie podejście!

Gość Uzywam NPR
obchodzi mnie nasza wspolna rozkosz, nie tylko moja :) plemnikami sie nie zamartwiam, jak beda potrzebne to wykorzystamy ich "cudowne" moce, poki co nie interesuje nas ich los. nie rozumiem analogii do odzynania reki. reka nie odrosnie a plemniki sa produkowane non stop, reka to konczyna, plemniki to komorki. lepszym porownaniem byloby zrobienie mezowi peelingu reki :P

Gość Uzywam NPR
zlosliwego raka sie leczy a nie polyka czy spuszcza w kibelku ;) zlosliwy rak moze zabic a plemniki dac zycie, na co im pozwolimy w swoim czasie. picie mleka a polykanie spermy to calkiem inne doznania, wiesz? przy spermie liczy sie caly proces konieczny do wydobycia jej z jader;) to jest najprzyjemniejsze.

Gość warszawianka10
Bo każda komórka jest cenna i ważna-tak samo jeden mały-malusieńki plemniczek, jak każda komórka ręki. Skoro gotowi jesteście marnować miliony plemników, to, dlaczego nie chcecie np. sobie nawzajem czegoś odciąć-np. Ty jemu fiutka a on Tobie łechtaczki???? No nie, tego byście nie zrobili, bo przecież, ile rozkoszy by Was ominęło... A plemniczki służą życiu a nie rozkoszy, więc mogą się marnować? Egoizm kwitnie w Waszej sypialni? Skoro nie ma w niej miłości, to, po co Wam w ogóle wspólne łóżko????

Gość Uzywam NPR
plemniki marnuja sie podczas kazdego stosunku, nawet jesli mialoby dojsc do zaplodnienia to tylko jeden, jedyny plemnik polaczy sie komorka jajowa. w takim razie decydujac sie na stosunek swiadomie i z premedytacja dopuszczasz zmarnowanie milionow drogocennych plemnikow. powinnas powstrzymac sie od seksu a twoj maz zawiazac sobie penisa na supelek zeby przypadkiem nie dostac polucji nocnych. nie odcinamy sobie czlonka i lechtaczki bo sa to narzady z ktorych chetnie korzystamy i sa nam jak najbardziej potrzebne. kiedy plemniki beda nam potrzebne to rowniez z nich skorzystamy, na szczescie ich produkcja jest stala i to, ze dzisiaj spuscimy pare w kibelku nie znaczy, ze jutro ich juz nie bedzie. wspolne lozko jest nam potrzebne, bo to, ze nie miedzy nami milosci to tylko i wylacznie twoj wymysl, nie fakt.

Gość lelolelo
warszawianka, przerażasz mnie. Serio.

Gość warszawianka10
Chodzi o podejście-otwartość na życie i wtedy seks ma sens albo jej brak i wtedy seks nie ma sensu, bo miłość kuleje. Czyli uważacie za potrzebne tylko te części ciała, które służą przyjemności? Dość prymitywne podejście... Ale, skoro tak, to może utniesz sobie nos, gdy będziesz miała katar? Bo to raczej mało przyjemne doznanie... Nie wiesz, że egoizm jest zaprzeczeniem miłości? A sama piszesz, że on króluje w Waszej sypialni...

Gość warszawianka10
do lelolelo: Przeraża Cię szacunek do samej siebie i szacunek wzajemny?

Gość Uzywam NPR
w ktorym momencie pisalam, ze potrzebne sa tylko te czesci ciala, ktore sluza przyjemnosci? potrzebuje rowniez nerek, watroby, pluc, serca itd. masz obsesje ucinania czesci ciala. jak nie lechtaczka i penis to nos ;) "Nie wiesz, że egoizm jest zaprzeczeniem miłości? A sama piszesz, że on króluje w Waszej sypialni..." - nie, to ty tak piszesz! pokaz mi w ktorym miejscu to napisalam dlaczego wkladasz w moje usta slowa ktorych nie wypowiedzialam? z kim ty w ogole dyskutujesz? ze mna czy z osoba, ktora sobie wyobrazasz,ze jestem??

Gość Uzywam NPR
co do otwartosci na zycie - nie wykluczam wpadki, kazdy kto uprawia seks musi sie liczyc z mozliwoscia ciazy i tyle jak zajde w ciaze to urodze dziecko, nie jestem otwarta na zycie?

Gość warszawianka10
Cały czas piszesz o ooooooogromnym egozimie, jaki uprawiacie w łóżku-ja go tylko nazywam po imieniu. No, skoro nie potrzebujecie plemników i je marnujecie, bo nie są źródłem przyjemności, to, dlaczego nie chcecie uciąć sobie chorych nosów albo skaleczonych rąk???? Jakaś sprzeczność...

Gość warszawianka10
Kiedy połykasz plemniki, nie jesteś otwarta na życie.

Gość Uzywam NPR
plemnikow nie potrzebujemy w tej chwili, niestety nie da sie zatrzymac ich produkcji albo odlozyc na polke i siegnac po nie kiedy planuje sie dziecko. wiec po prostu je "wyrzucamy". nie wyobrazam sobie sytuacji, w ktorej reka czy nos, chocby chore i skaleczone, nie sa potrzebne. i to nic, ze boli i nieprzyjemnie, nikt oprocz ciebie nie mowi, ze tylko te czesci ciala, ktore sprawiaja rozkosz sa pozadane i chciane. " Kiedy połykasz plemniki, nie jesteś otwarta na życie." - a moze kompromis ;) jesli nie polkne a wygne sie niczym akrobata i wplune sobie te plemniki do pochwy to bedzie juz w porzadku? hehehe ;)

Gość przerazona na forum12
przeczytalam czesc topiku i wlosy mi deba stanely, ze strachu Wiadomo-aborcja temat chwytliwy, zawsze sie zdarzaja skrajne opinie Jednakze to co wypisujevWarszawianka, przekracza granice jakiejkolwiek normalnosci. Skad sie biora takie przekonania, skad takie brednie? Odnosze wrazenie, ze nie jest to glos jednostkowy Jesli tacy ludzie maja w naszym kraju decydowac- dokad to wszystko prowadzi?

Gość Uzywam NPR
pojawila sie tu jako wielka obronczyni nienarodzonych a pozniej takie kwiatki..ciekawe czy kogos przekona do swoich racji litujac sie nad plemnikami i odsadzajac seks oralny od czci i wiary ;)

z drugiej strony to calkiem zabawne jest, koncepcja dbania o wszystkie komoreczki, Trzeba tylko obkac ochrona paznokcie i komorki starte w peelingu W koncu wszystkie komorki sa wartosciowe

Gość Uzywam NPR
jesli obcinasz paznokcie to rownie dobrze mozesz obciac palce :)

:-c zla kobieta ze mnie Bo ja tez marnuje plemniki

Gość Bossska
Do autorki wątku... Ludzie bronią praw kobiety! Że nie jest to chodzący inkubator i że mogą nie chcieć dzieciaka! Ale prawo dziecka? Prawo dziecka do życia! Kto je obroni? Nie ważne czy może mieć już czkawkę czy jest wrażliwe na dotyk i tak dalej! Piszecie że to płód. Płód czy dorosły człowiek to nadal człowiek! To małe coś żyje! Masz 19 lat i nie jesteś gotowa na dziecko... Hmmm ale na seks to byłaś gotowa i chętna! Jak się już za TO zabiera to trzeba mieć świadomość tego że może się pojawić maluszek! Nie chcesz widzieć jak rośnie, jak się uśmiecha, siada, zaczyna chodzić, jeździ na rowerku, dobrze się uczy twoje dziecko?!

Gość laimp45
Jestem niestety sama, ale niedlugo ma przyjsc do mnie siostra. Mam dosc mocne skurcze, ale bez przesady i lekko krwawie.

Gość milenka0088
piszcie skad bierzecie piguly dziexy z gury

Gość bvfbdfsdweredgdc
milenka0088 piszcie skad bierzecie piguly dziexy z gury dokształć się

Gość warszawianka10
Nie widzicie różnicy między plemnikiem-potencjalnym źródłem nowego życia a paznokciem?

Gość warszawianka10
do lelolelo: Serce Ci nie pęka z rozpaczy, gdy podpowiadasz, jak zamordować dziecko????

Gość warszawianka10
do przerazona na forum 12: Co nienormalnego widzisz w dbałości o zachowanie naturalnych funkcji organizmu ludzkiego?

Gość xcxcsc,nmn
warszawianka opierasz sie na Bibli czy katechiżmie kościoła katolickiego?

Gość lelolelo
Nie. Jakby pękało, to bym tego nie robiła. Nie umiesz myśleć racjonalnie i logicznie? Ups, no tak. Ty chyba faktycznie nie umiesz, przerażająca istoto.

Gość warszawianka10
do lelolelo: To powinnaś zadbać o swoje serce!

Gość warszawianka10
W ciele kobiety pochwa jest specjalnie stworzona i specjalnie zbudowana, by mężczyzna wkładał w nią penisa. Ludzie, którzy uprawiają seks oralny, powinni z bólem zęba iść do ginekologa a z zapaleniem sromu do dentysty-takie jest ich pojęcie o anatomii.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się