Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zrozpaczona,przerażona

Rodzinna tragedia błagam pomóżcie podjąć decyzję!

Polecane posty

Witajcie. Właśnie odkryłam że kończy mi się papier toaletowy a chce mi się kupę. Zaraz mnie rozerwie,a nie będę miala się bym poddetrzeć ! Co ja mam zrobić? Iść do sklepu z dzieckiem? A jak mnie dorwie po drodze? I jaki papier ewentualnie byłby najlepszy? A może ktoś mógłby mi rolkę przesłać emailem to bym nie musiała ryzykować? Tak to sobie wydrukuję ten papier z emaila i będzie git!

najlepiej wydrukuj sobie to co właśnie napisałas i tym się podetrzyj ale dzięki za poprawę humoru ;)

Gość Po wstaniu z kibla
dupę daj pod kran i umyj.Potem porządnie wyszoruj wannę i po kłopocie.

udal Ci sie temat:D polecam gazetkę Auchan:P robia na dobrym papierze i mala szansa, ze sie porwie i reke ubrudzisz:D

Gość jbguh
n bnjj

Gość lala malowana8
zwymiotuj, zmiana planów, obejdzie sie bez papieru

Justek nie mogę się podetrzeć tym co napisałam bo raz liczę na nike, a dwa używam wyłącznie kolorowego papieru a na kafe jest czarna czcionka,więc odpada.

Women in black a czy gazetka carrefoura może być? Bo tylko taką posiadam w domu.

Gość junjbgk
iiuijhbhj

Z tym myciem w wannie niby dobry pomysł ale właśnie odkryłam że nie mam środków do dezynfekcji więc odpada.

qrczę to fakt gorzej wybrudzić sobie pupę farba drukarską niż własną kupą ;) ale juz robisz? bo ciekawi mnie czy ci laptop nie wpadnie do kibelka bo szkoda by było a czekam na rozwój akcji ;)

Niestety nie jadam czekolady bo mam cukrzycę,a te ze słodzikami są rakotwórcze,więc pomysł też nietrafiony.

Gość aha123456
hehe niezly temat, fajny pomysl na ukazanie mentalności kafeterianek:) oczywiście nie wszystkich:)

Nie nie spokojnie jestem dopiero na etapie parcia na odbyt ale rozwarcia jeszcze nie ma. Laptop mi nigdzie nie wpadnie,bo jest w naprawie po tym jak się okazało że nie można go myć w zmywarce-pobrudził mi się jak jadłam i razem z talerzem włożyłam go do zmywarki-i tu ostrzegam-LAPTOPÓW NIE MYJEMY W ZMYWARCE. Teraz korzystam z komórki. Mam nadzieję że nie wpadnie do kibelka bo jest malutka i powędruje wprost do rury kanalizacyjnej,a wtedy nawet mój sprawdzony sposób szukania komórki poprzez dzwonienie na nią ze stacjonarnego nic nie da.

Gość hmmmm,.,
ja w takiej sytuacji biore reczniki papierowe lub chusteczki ale wiesz, ręczniki mogą zapchać wc wiec nie wiem, musisz się poważnie zastanowić... Faktycznie masz problem:) POWODZENIA! Napisz jak Ci poszlo!

Ręczników papierowych nie mam bo nie są ekologiczne. używam ścierek bawełnianych ekologicznych i wielorazowych znanej firmy made in china-polecam pierwsza klasa! Myślicie że higienicznie byłoby ich użyć? Znaczy później np do przekładania ciasta z formy-w sumie i tak piekę głównie ciasta z kakao więc nie będzie wiadomo po czym ta plama ;)