Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mauito

Czy jeśli dziewica nie ma błony to pierwszy raz mniej boli??

Polecane posty

jw :) niedługo mam mieć pierwszy raz z chłopakiem^^ ale boje sie ze moze boleć:( czytałam ze najbardziej boli przebicie błony ale niestety uszkodziłam swoją błone kilka lat temu (mam teraz 19 lat) poprzez złe dobranie tamponów :( czy jeśli nie mam błony to pierwszy raz mniej bedzie bolał??

Gość znawca tematu099
bedzie bolal 5 razy bardziej, jesli nie wierzysz,poczytaj w necie

Gość brat pit
jak nie ma błony nie ma bólu.

Myślę że częściowo ból może być mniejszy, tylko że wątpie żebyś calkowicie pozbawiła die błony tamponem, a poza tym ból wynika głównie ze stresu

Gość wiem z doswiadczenia
ja nie mialam, a bolalo jak cholera, bylo kilka prob ogolnie pierwsze razy masakra :o

Gość nie ma to jak informacje
z kafeterii :D:D:D Najlepiej nigdy się z nikim nie kochaj, bo to ból nie do zniesienia dla każdej kobitki :D:D:D Szczególnie wtedy boli, jesli ten pierwszy tylko na to liczył, że chce zaliczyć i idzie szukać następnej na jej pierwszy raz :)

Gość kumtakhmte
taka dziewczyna mówiła,że kiedyś jeździła na koniu na oklep i w pewnym momęcie koń podskoczył,a ona poczuła lekkie uszczypnięcie między nogami i tak właśnie straciła cnotke:D

Gość kumtakhmte
Po coś się przyznawała:D,trzeba było iść z gościem do łóźka i jak by ci już włożył,krzyknęła byś,pękła mi błona,płacisz miliona:D