Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjdh

Mogłam zajść w ciążę? Proszę o poradę.

Polecane posty

Gość hjdh

Hej. Mam 20 lat. Ostatni okres miałam 18 stycznia. Mój cykl trwa 28, czasami 30 dni. Powinnam dostać kolejną miesiączkę 15 lutego. Uprawiałam seks w czasie okresu, z prezerwatywą. Ok. 26 stycznia zachorowałam na grypę, przez 10 dni brałam antybiotyk. Ok kilku dni mam taki biały gęsty śluz, jak przed miesiączką. Zaczęły boleć mnie piersi- mam schizę że to na pewno przez ciążę. Myślicie, że to możliwe? Może mi się spóźniać przez chorobę? Proszę odpiszcie mi co o tym myślicie, naprawde się martwię.

Gość hjdh
Moje 2 siostry urodziły w poprzednim roku dzieci. i od tej pory bardzo się boję, że ja też pewnie zajdę. Nawet mówią: "widzisz te ciuszki, zabawki, wózki, Ty to wszystko niedługo odziedziczysz" :/

Gość hjdh
up

Gość jaMojaMi
w zasadzie jestem pewna niemal na 100% ze to nie ciaza:) antybiotyki zrobily swoje i pewnie dlatego... ne odsyc ze w okres to i z prezerwatywa... musialabys miec chytba mega pecha (zakladajac ze nie chcesz byc w ciazy) aby to byla ciaza :)

Gość hjdh
Dziękuje, że mi odpisałaś :) Jestem człowiekiem, który ciągle się czymś zamartwia... boje się że to ciąża :( jeszcze wiele moich szkolnych koleżanek teraz urodziło dzieci, więc ten lęk jest jeszcze większy. Nie chce mieć jeszcze dzieci, najpierw chciałabym się czegoś dorobić, żebym mogła zapewnić dziecku godne życie. Martwię się okropnie. Jak jutro okres nie przyjdzie to w piątek zakupie test.

Gość gagatek34
antybiotyk jak najbardziej może wpłynąć na opóźnienie okresu. Zabezpieczaliście się więc nie powinnaś się martwić. jeśli mimo prezerwatyw masz wątpliwości to kup sobie może tester owu na ślinę np afrodyta. Będziesz mogła wyznaczać nim sobie dni płodne i niepłodne. Współżyjcie tylko w dni niepłodne i tyle

Gość hjdh
liczę dni płodne i niepłodne. z moim chłopakiem uprawiałam seks tylko wtedy, później się nie widzieliśmy. jutro pójdę kupić test na wszelki wypadek.