Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l.jhn

Mam kasę na koncie a nie mogę wysłaś sms ani zadzwonić

Polecane posty

Gość l.jhn

J.w. Mam 40zł na koncie ( doladowywałam tydzień temu 50zł i przyszedł mi sms o stanie konta, z tej kwoty użyłam 10zł), ważność do 20 marca i dzisiaj nie mogę nigdzie zadzwonić (jak dzwonie to połączenie się resetuje) ani wysłać smsa. Smsy przychodzące do mnie przychodzą bez problemu. Z zasięgiem też ok. Żadna blokada w telefonie nie jest włączona, niby wszystko ok Nie mogę sprawdzić stanu konta(pisze mi że nie mam uprawnień czy coś), połączyć się z pocztą głosową i nawet jak wchodzę na stronę operatora, to moje hasło nie wchodzi!!! O co tu kurwa chodzi?! Miał ktoś podobny problem???

Gość wez sie ogarnij
a w jakiej sieci masz telefon

Gość lubię ciepłych,czułych,
spróbuj wyłączyć tel,wyjąć baterię,kartę sim i włoz spowrotem--moze cos się zacięło. a nikt ci nie manipulował w telefonie,nie zmieniał ustawień?

Gość hducghsducgsudgc
Jak masz T-Mobile to przed chwilą słyszałem w rmfie że mają jakąś awarię i usuną ją w ciągu kilku godzin. Za utrudnienia przepraszają :)

Gość l.jhn
T Mobile

Gość l.jhn
Jak mają jakieś problemy to klient powinien o tym wiedzieć no nie? Tak się składa że muszę się z kimś pilnie skontaktować ( sprawa służbowa) i szlag mnie trafia. Z tym wyłączaniem telefonu i wyciąganiem baterii, karty też próbowałam i dalej dupa.

Gość l.jhn
Zawsze jak były jakieś problemy z siecią to informowali smsem.

Gość spoko maroko paryż
Przecież była informacja w wiadomościach w radio. Rmf-u słucha dużo ludzi. Nie przesadzaj. Kup sobie starter za piątkę w kiosku i dzwoń 🖐️

Gość jnfjjkfj
Przecież jak nawet kupi starter z tej samej sieci to takie same utrudnienia będzie mieć bo to wina sieci. Masz telefon, na kartę/abonament/mix?

Gość spoko maroko paryż
Właśnie chodzi o to, aby se kupiła starter innej sieci. Logiczne. Jak nie działa jedna sieć to kupuje z drugiej, więc o co kaman??

Gość u La La
mam ten sam problem, dokładnie tak jak to opisałaś, mam telefon w Heyah a to też sieć T-mobile.

Gość Harcmistrz Marucha
Właśnie wdrażają oprogramowanie do pobierania cyklicznej opłaty 1 zł dziennie za włączenie telefonu :classic_cool: