Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rejczel z łestpojntu

Sześć siefszyny!! Pomoszecie mi???? Please!

Polecane posty

Sześć siefszyny! Pszyjechałam na holideja teraz do Łodzi, bo na stałe mieszkam na Łestpojncie, chyba wiecie hsie to jest, c'nie? I szukam właśnie takich wiecie, no, setów dla bejbi bornów, ale nigdzie nie mogę żadnych znaleszcz, a te ałtletów mję nie interesujom..Jakbyścze mogły czoś polecić to byłoby szuper cool! Moge dojechać jakby co, mam bentleja, więc to noł problem jakby czoś.

Gość spijam z gąsiora
fujka gugle zapytaj, bo tu chyba nie ma nikogo z lodzi

Gość gremlin52352
znam ten ból, mieszkam na stałe w Hamburgu i też jak przyjeżdżam do PL ręce mi opadają w sklepach:o

No właśnie paczyłam na googl ale ja wolałabym czoś sprawdzonego, c'nie? Tak, żeby mi siefszyny poleciły czoś godnego uwagi, nie cem wyrzucać money w błoto jak to tutaj mówiom, c'nie?

Gość noł problem
noł problem...holideja...ehhh, przynajmniej po angielsku pisałabyś poprawnie:P kiepskie prowo....:D

proszę mję nie obrażać, jesztem na Łestpojncie od niedawna, a poza tym piszę tak, jak się mówi, bo większość Polaków nie roszumie angielskiego jężyka piszanego, więcz o czo Ci chosi? :o Pszynajmniej wszyscy będom rozumieć czo piszę, po czo się popisywać angielszczysnom, skoro nikt by mję nie rosumiał? :o Jeszcze jakby ktoś mógł mi polecić jakomś polskom dobrom herbatę...Bo u mnie pijemy tylko Da Hong Pao ale jej tutaj nie ma..

Gość mi tez t-mobile nie dziala
no super coooollll

Gość noł problem
no rzeczywiście, angielski to taki trudny język..:P Uwierz mi, ze znacznie trudniej czyta sie te twoje spolszczone wypociny niz bys pisała po angielsku. baaa, ale trzeba umiec....:D Pozdrowienia od dziewczyn dziewczyn z Polska! :DDDD

Gość autorka się za duzo
autorka sie za duzo top model naoglądała :D :D :D

Gość noł problem
hehe, tak na marginesie polsko - angielski łamany ale polskich znaków używa :P szkoda, że muszę spadać, bo ciekawa jestem co autorka dalej wymysli:P

Dobra, widzę, że nicz się w Polsce nie zmieniło - sama zawiść i zazdrość za to, że się komuś podoba.. NO nicz, może poszukam pomocy tam, gdzie nikt nie będzie mi zazdrościł dobrego życia i tego, że nie muszem się o nicz martwić. Bye zatem, bardzo ci pmarańczo współczujem, bo to jeszt żałosne co piszesz o mję nie znając mję wogólę.

Gość noł problem
a kto ci tu czegos zazdrosci??? smieszna jestes... trzeba bylo napisac po angielsku to co napisalas tym niby angielsko - polskim, ale sie nie umialo co? :P nie kompromituj sie juz i nie zmieniaj tematu na zazdrosc, bo glupoty akurat nie ma co zazdroscic:)

Gość o, chyba się oburzyła
wrześniówka :classic_cool: Zgadnijmy która :D:D:D:D

Gość szesc koledzanko
u nas w łorsoł jest cool miejscowka z klołtsami dla dżeci, pszyjezdzaj na szoping, a i moze sie zafriendujemy, bo widżem w Tobie bratnia dusza, ju nol łat aj miin? :D

Gość szesc koledzanko
ja jestem dżejsika, a ten polski plebs gorszy niz afroamierikanie ze slamsow, nicz nie rozumie tylko oczernia, madafaka!

Oł jea, no f kończu jakaś przyjasna dusza tutaj jeszt!!! Słuchaj, ja mogem pszyjechać, jak wspominałam mam bentleya, więc to noł problem, a jak masz jeszcze namiary na jakieś fajne kołtsy no to jusz wogóle!!! Ja jeszcze poszukuję blanketów, pasyfajersów no i wogóle macz, macz, macz mor akcesorys dla mojego maleńkiego bejbi!! Szwetnie, że się odeżwałasz, wiedziałam, że ktoś tu jednak będzie mojom bratiom duszom, hjucz hags maj dir!!

Gość beeeep
Się uśmiałam :D

Gość booniaa
:D:D:D:D 10/10 :D:D:D:D