Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgyui

Co robicie z numerkami które dostajecie w sklepie ??

Polecane posty

Gość jhgyui

Idziecie do przymierzalni daja wam numerek np. 3 bo macie trzy ciuchy ale jak juz wychodzicie z przymierzalni i ciuchy chcecie oddać to gdzie kładziecie ten numerek ?? Ja dziś jak wchodziłam do przym. do babka dała mi numerek ale jak wychodziłam to w przymierzalni powiesiłam na wieszaku ten numerek i sprzedawczynie miała pretensje że nie mam numerka i ona nie wiem z iloma ja ciuchami weszłam :/ co ja mam z tym numerkiem robic szukac babki w sklepie i oddaac jej do reki ??

Gość jhgyui
upupupup

Gość Xopoojnnffj
Jesli nikogo nie ma, to odwieszam na te haczyki a ciuchy odkladam/biore do kasy

Gość grahamka28
przecież zwykle jakaś osoba ze sklepu stoi przy przymierzalni. Trzeba pokazać ile ubrań się wynosi po przymierzeniu i oddać jej numerek, żeby zobaczyła, że niczego nie ukradłaś

Gość jhgyui
no ale jak wychodziłam to nie było nikogo koło przymierzalni to się wróciłam i powiesiłam ten numerek na haczyku. jak już wychodziłam całkiem ze sklep to przybiegła i oburzona mówi gdzie numerek :o

Gość Xopoojnnffj
Ale czasem nikogo nie ma. I co?? Mam stac i czekac zeby moc sie wytlumaczyc ze nic nie wynosze? Zalosne..

Gość Xopoojnnffj
Jak robia durne numerki to ktos powinien tego pilnowac.. Nie przejmuj sie:/ tez zawsze odwieszam i mam w nosie

Gość koliyha2
trzeba zawołac dziewczyne i jej dac do łapy numer

Gość tam zwykle stolik jest
i tam kładę jeśli nikogo nie ma. A gdyby mnie objechała, to objechałbym ją, że trzeba było jej tam stac i czekać aż wyjdę a nie szwędać sie gdzieś :)